Daniel Onoriu are o nouă iubită, după despărțirea de Isabela: „Viitoarea mea soție locuiește în Canada și are o fetiță”

 Ifrim Georgiana
.

Daniel Onoriu are o nouă iubită, după despărțirea de Isabela. Daniel Onoriu are o nouă parteneră și vrea să se căsătorească. După o iubire de șase ani, pilotul și fosta sa parteneră au depus actele de divorț. Pe rețelele de socializare, acesta a anunțat că iubește din nou și a prezentat-o pe viitoarea sa soție. Iată ce declarații a făcut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu are o nouă iubită, după despărțirea de Isabela. Vineri, 16 septembrie, Isabela Onoriu a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere de chemare în judecată împotriva lui Daniel Onoriu, solicitând instanței să dispună desfacerea căsătoriei, dar și revenirea la numele anterior. De ceva timp, cei doi nu mai locuiesc împreună, fosta parteneră a pilotului luând hotărârea de a se muta într-un alt apartament. În plin proces de divorț, fostul pilot de raliuri a anunțat că și-a găsit fericirea în brațele altei femei, cu care își dorește să ajungă în fața altarului.

onoriu-9onoriu-9

Daniel Onoriu are o nouă parteneră și vrea să se căsătorească. La mai puțin de o lună de când a depus actele de divorț, pilotul a anunțat că are o nouă parteneră și i-a făcut, în mod public, câteva promisiuni.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar:”Nu mai există nicio cale de împăcare”

Citește și: De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, de fapt:„Nu îl iert indiferent ce ar mai face. Totul a pornit de la…'

Citește și: Culiță Sterp, cadou de zeci de mii de euro pentru Daniela Iliescu, de ziua ei. Ce mașină i-a cumpărat:„Să vezi ce bătaie iau'

Citește și: Anamaria Prodan, declarații despre Reghe, după parastasul Ionelei Prodan:„Mama se întoarce în mormânt. Mi-a spus că nu știi niciodată pe cine ai lângă tine'

Daniel Onoriu are o nouă iubită, după despărțirea de Isabela

Pe contul său de Instagram, pilotul de raliuri a descris-o pe noua sa parteneră de viață. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 de ani, care locuiește în Canada.

„Dacă o vedeți pe soția mea, o să ziceți că nu e adevărat! În primul rând are 44 de ani și asta contează pentru mine mult. E super frumoasă, doamnă, în adevăratul sens al cuvântului! Rafinată, elegantă, suflet bun, mă adoră și o ador, mă susține în tot ceea ce fac, inclusiv în motorsport, locuiește în Canada, are o fetiță de 12 ani  superbă! Are două facultăți, are conexiuni cu oameni puternici financiar!

Cum să nu Îl laud pe Dumnezeu care m-a unit cu ea, de la capătul pământului, din Canada, fraților! Promit public, viitoarea mea soție, că nu te voi înșela niciodată în viața mea și o să te iubesc și respect și răsfăț așa cum nu ai mai fost niciodată în viața ta de până în clipa asta. Martor îmi este Dumnezeu din cer!

Nu vă arăt fața ei, doar când vom fi împreună! Echipele TV, căutați-mă să vin la voi, în direct, luni. Mâine plec în Germania, mă întorc Duminică, cu avionul, iar luni, spre seară, plec la curse să mă antrenez pentru că vreau să câștig locul 1', a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar

Potrivit spuselor Isabelei Onoriu, problemele în cuplul lor au început să apară după ce Daniel Onoriu și-ar fi exprimat dorința de a se reapuca de curse. Aceasta a depus acetele de divorț în urmă cu două săptămâni.

Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă, a susținut aceasta, potrivit spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton