Schimb dur de replici între antrenorii de la „Vocea României”. Irina Rimes: „Îmi pare rău pentru că am avut discuțiile. Colegii mei...”

 Laciu Andreea
.

Schimb dur de replici între antrenorii de la „Vocea României'. În această seară, începând cu ora 20:30, apar noi tensiuni între jurații Vocea României. Smiley, Theo Rose, Irina Rimes, Denis și Tudor Chirilă își vor folosi cele mai puternice „arme' ca să atragă cei mai buni concurenți în echipa lor. Nu vor lipsi nici replicile dure schimbate de aceștia, iar Irina Rimes face niște dezvăluiri neașteptate despre discuțiile pe care le-a avut cu ceilalți colegii de pe scaunele de jurați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Schimb dur de replici între antrenorii de la „Vocea României'. Telespectatorii emisiunii de la Pro TV vor avea șansa să urmărească o luptă intensă între cei cinci artiști. Sunt dispuși să apeleze la tot felul de trucuri, atât de necesare dacă vor să aibă o echipă puternică în acest sezon. Denis și Irina Rimes se trezesc într-o ipostază neașteptată. Prieteni buni în viața de zi cu zi, acum sunt nevoiți să se „faulteze” reciproc, după ce s-au întors pentru același concurent.

vocea-romaniei-1vocea-romaniei-1

Schimb dur de replici între antrenorii de la „Vocea României'

Pavel Bartoș avertizează că urmează o seară grea pentru jurați: „Iar vom asista la o luptă mare de tot!'.

Irina Rimes face un anunț neașteptat despre „rivalii ei' și dezvăluie că regretă discuțiile tensionate care au apărut între ei.

„Colegii mei nu sunt de acord cu mine acum și îmi pare rău pentru că am avut discuțiile astea între noi, dar nu o să-i dau de gol', spune Irina Rimes, conform Libertatea.

Tudor Chirilă a recunoscut în fața unui concurent că a fost învins de Smiley și de Theo Rose.

„Mărturisesc că nu cred că am șanse să mă alegi. Simt că echipa ta este la Smiley și Theo și oricât aș încerca eu să-mi bat capul aici și să te conving, nu știu ce aș putea să fac și-mi pare foarte rău că nu voi primi încrederea ta', a spus juratul.

Citește și: Cine este Denis Roabeș de la Vocea României. Cum și-a cunoscut actuala iubită: „Este…'

Citește și: De ce a lipsit Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Era necesar să…'. Irisha a înlocuit-o

Citește și: Theo Rose, despre relația pe care o are cu Smiley, la Vocea României: „Noi ne certăm la modul foarte serios”

Citește și: Văduva Piticului Colorado, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după derapajul la adresa femeilor scunde:”Dacă ești înalt și nu ai minte…”

Irina Rimes și Denis Roabeș, „luptă' memorabilă

Între cei doi prieteni se intensifică bătălia după ce sunt cuceriți de vocea aceluiași concurent.

„Mi-a fost chiar greu să lupt cu mâinile legate', spune Denis.

După ce Irina Rimes își scoate toate „armele' la înaintare ca să îl câștige de partea ei, iar discuția îl fascinează pe Tudor Chirilă.

„Ai reușit să vorbești mai mult decât am vorbit eu în toate sezoanele', îi va spune Tudor Irinei.

„Vreau să mă țină minte lumea drept puștiul care a făcut show', spune unul dintre concurenți.

„Tot timpul m-am luptat să fiu atât de bună încât să nu pot fi ignorată', va afirma și o altă concurentă.

Cum și-a descoperit Irina Rimes pasiunea pentru muzică

Artista a avut parte de o familie înțelegătoare. Deși își doreau inițial o altă carieră pentru ea, părinții au sprijinit-o când Irina Rimes a pornit-o pe calea muzicii.

„Am fost dintotdeauna un copil creativ. Am scris poezii de mică, am cântat de mică, nu vedeam altceva decât muzica și creația. Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist, dar s-au răzgândit, pentru că le-a fost teamă să nu-mi strice drumul în viață, așa că m-au lăsat să-mi urmez chemarea și au fost mereu lângă mine la nevoie”, a declarat Irina Rimes, în exclusivitate pentru Viva.

Sursă foto: pagina de Facebook Vocea României

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton