Dana Savuica, incantata de noul model SUV Hyundai Santa Fe

 Adina Rosetti
.

Prezenta sambata, 27 octombrie, la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012, Dana Savuica a luat pulsul actiunii, prospectand cele mai noi modele ale gamei Hyundai.

 

Posesoare a unui autovehicul Hyundai din primavara acestui an, Dana Savuica se declara incantata de noua generatie i30 pe care o conduce. Fiind pasionata de aventura, dar si de cai putere, vedeta de televiziune a venit special de la Sibiu pentru a vedea noutatile expuse in cadrul salonului auto.

 

Dana savuica Hyundai

 

 

Prezentat in premiera nationala, noul SUV Hyundai Santa Fe a impresionat-o pe Dana prin calitatea materialelor, designul inovator si tehnologia de ultima ora pusa la dispozitie. Dana Savuica a remarcat de asemenea portbagajul noului SUV Hyundai, despre care a afirmat ca poate gazdui cu succes toate colectiile sale de haine de care nu se desparte in deplasarile si evenimentele la care participa frecvent.

 

 

Dana Savuica

 

 

Dupa mai bine de o ora petrecuta printre modelele care completeaza noua gama de autovehicule Hyundai, Dana a solicitat informatii tehnice despre modelele prezente in stand si s-a inscris la un drive test cu noul SUV Hyundai.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton