Lumea modei si-a dat intalnire la Dîner en Noir

 Adina Rosetti
.

Seara trecuta, la The Place Concept Store,  lumea modei si-a dat intilnire la Dîner en Noir, un eveniment ca o oda inchinata negrului absolut. Evenimentul a marcat inceputul colaborarii cu brandul romanesc Pas Du Tout by Madalina Dorobantu.

 

Reeditand pasiunea designerului pentru acest registru cromatic si pentru infinitele sale resurse de interpretare, Dîner en Noir a parcurs inca un episod din epopeea Dark Chic a brandului. Pentru a marca debutul colaborarii cu The Place Concept Store, Pas Du Tout a completat colectia sezonului de toamna-iarna 2012-2013 cu o colectie-capsula, dezvaluita in cadrul evenimentului.

In aceeasi directie tematica pe care brandul a adoptat-o pentru acest prim sezon, piesele colectiei au trecut subtil de la linii ultra-tehnice la contururi foarte feminine, de la texturi high-tech la materiale luxuriante, pastrate ca atare sau imbinate intr-un joc seducator de juxtapuneri, ca in cazul jachetei din neopren si dantela. Alte piese distinctive ale colectiei-capsula: biker jacket-ul din tweed sau paiete cu detalii din piele, dar si rochia-creion din matase si dantela.

 

Dîner en Noir si-a surprins si incantat invitatii cu experienta estetica, vizuala, tactila si gustativa in egala masura.

 

[gallery ids=""]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton