Dana Rogoz, vacanta in Cambodgia

 Adina Rosetti
.

Imediat dupa Craciun, Dana Rogoz si-a facut bagajul pentru o excursie cu destinatie exotica: Cambodgia. Vedeta si-a tinut la curent fanii de pe Facebook si blog cu toate detaliile calatoriei ei si a postat fotografii. 

 

 

 

 

Dupa o escala de 8 ore la Dubai, Dana a ajuns cu bine la Phnom Penh, de unde si-a inceput periplul prin aceasta fascinanta tara.

„Va salut pe toti cu drag si dor din Cambodgia! Desi nu au trecut multe zile de cand sunt plecata, simt ca s-au intamplat deja foarte multe lucruri: am schimbat avioane, autobuze, tuk-tuk-uri, nici nu mai stiu cate cazari…traiesc intens aceasta calatorie”, a marturisit vedeta pe blog.

 

 

 

Dupa ce a vizitat Phnom Penh si a petrecut cateva zile la plaja, Dana a pornit catre Pursat, traversand muntii Cardamom. Ea a cerut informatii fanilor sai despre acest traseu.

Locul care a impresionat-o cel mai mult pana acum a fost Killing Fields. „Oamenii acestia au trecut prin atat de multa suferinta, nu cu mult timp in urma, incat devine foarte greu sa intelegi cum au putut sa-si pastreze optimismul si sa-si recapete zambetele calde cu care te primesc acum in tara lor.”

 

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton