Madalina Ghenea vs. Catrinel Menghia

 Adina Rosetti
.

Amandoua au plecat din orase de provincie si au ajuns imaginea unor branduri internationale celebre. Sunt in topul celor mai frumoase si dorite femei din lume, dar vorbesc cu modestie despre frumusetea lor si considera ca succesul se datoreaza, in primul rand, perseverentei.

 

 

ASEMANARI


 

Visul italian

Desi si-au inceput cariera de modelling in Romania, amandoua au devenit celebre abia dupa ce au obtinut contracte de fotomodele in Italia, tara in care s-au si mutat mai apoi.

 

Barbati

Sunt tinere si frumoase si sunt atrase de barbatii cu mult mai in varsta decat ele. Catrinel Menghia a avut o relatie cu Razvan Fodor, care este cu 10 ani mai mare decat ea, si s-a casatorit apoi cu fostul fotbalist italian

Massimo Brambati, de care o despart 19 ani. La randul ei, Madalina Ghenea l-a cucerit pe unul dintre cei mai doriti burlaci de la Hollywood, Gerard Butler, un barbat cu 18 ani mai in varsta. Nici Leonardo Di- Caprio, cu 14 ani mai mare decat ea, nu a ramas imun la farmecele Madalinei.

 

 

Actorie

Ca alternativa pentru modelling, cele doua romance privesc cu incredere catre o cariera in actorie. „Am visat-o, am cautat- o, am gasit-o si sper sa o pastrez toata viata', spunea Madalina Ghenea cu putin timp inainte de lansarea filmului in care joaca, „Roman e il suo cucciolo'. Olteanca este pe drumul cel bun: acum joaca alaturi de Jude Law in „Dom Hemingway'. {i Catrinel a aparut in doua filme anul acesta, „La citta ideale' sI „Tutti i rumori del mare'.

 

 

 

Debut

In lumea modei, carierele incep devreme si se pot termina la fel de devreme. Cele doua romance au fost descoperite pe vremea cand aveau 15 ani, iar cariera lor este in continuare pe val. Catrinel a fost descoperita de un impresar roman in timp ce se afla in excursie cu scoala in Bucuresti, iar Madalina a debutat, la aceeasi varsta, in prezentarea casei de moda italiene Gattinoni.

 

 

DEOSEBIRI

 

Origini

Catrinel Menghia s-a nascut in Iasi, iar Madalina in Slatina. Ele sunt dovada ca si moldovencele, si oltencele sunt extrem de frumoase!

 

 

Comparatii

Datorita frumusetii lor, amandoua au fost catalogate de presa internationala drept „urmatoarea Sophia Loren', cu care seamana izbitor de mult. Referitor la comparat ia cu celebra actrita italiana, cele doua au reactionat diferit. „Sper sa fiu macar pe jumatate la fel de priceputa ca Sophia Loren in ceea ce fac', a spus Catrinel Menghia. De cealalta parte, Madalina Ghenea a fost mai transanta: „E o comparatie cam exagerata'.

 

Copilarie

Cand suntem mici, cu totii visam la o cariera care sa ne aduca, daca nu renume international, macar multumire sufleteasca. Catrinel Menghia si Madalina Ghenea visau sa le aiba pe amandoua, dar urmand traiectorii diferite. Prima a practicat atletismul in copilarie, cand isi dorea sa ajunga sa participle la Jocurile Olimpice si sa paseasca pe acelasi drum ca sora sa, Lorena. Cea de-a doua a ales sa isi dedice copilaria activitatilor artistice si a luat, timp de 7 ani lectii de balet si dans.

 

 

 

De Raluca Tamas

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton