Cum a trecut Dana Rogoz peste faptul că soțul ei este mai mare cu 19 ani decât ea: "Și eu aș fi judecat dacă..."

 Dumba Gabriela
.

Între Dana Rogoz și soțul ei este o diferență de 19 ani, iar acest lucru nu a fost foarte bine privit de toată lumea din jurul lor. Cu toate astea, au început o relație și au trecut 18 ani de atunci. Formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, cu doi copii minunați, dar nu le-a fost mereu ușor, iar acum, Dana Rogoz a povestit cu ce s-a confruntat la începutul relației cu Radu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz spune acum că a primit multe critici la începutul relației cu soțul ei și nimeni nu credea în povestea lor de dragoste, dar instinctul nu a înșelat-o și iată-i fericiți împreună și după 18 ani. Dana Rogoz și Radu Dragomir au sărbătorit recent 10 ani de când au devenit oficial soț și soție. În realitate, cei doi sunt împreună de 18 ani.

7Dana-Rogoz-nunta7Dana-Rogoz-nunta

Dana Rogoz este mai tânără cu 19 ani decât soțul ei

Când au început relația, Dana Rogoz avea 19 ani, iar soțul său 37, astfel că s-au confruntat cu multe critici, unele dintre ele venind chiar din partea apropiaților.

„Livia mi-a și pregătit un cadou foarte special. Ea de fiecare dată marchează într-un fel aniversarea, iar la 10 ani este nunta de aluminiu sau de tinichea și mi-a făcut 10 ghivece care arată așa, cumva, în formă de inimă și pe fiecare a scris Dragomirii', a povestit Dana Rogoz în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Când l-a cunoscut pe soțul ei, Radu mai fusese căsătorit o dată cu Ozana Oancea, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată și care l-a acuzat că și-a părăsit familia.

Întrebată despre cum a fost această perioadă pentru ea, Dana Rogoz nu are ce să-și reproșeze.

„Au trecut anii, dar ce doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul.

El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei, ‘Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul.

Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje', a declarat Dana Rogoz.

Citește și: Ce a făcut Ana Baniciu cu premiul câștigat la Asia Express:'Mi-am luat…'

Citește și: Ce vedete au datorii la Adina Buzatu. Stilista le-a dezvăluit numele:„Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani’

Citește și: Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan:'Nu face decât să-și batjocorească propriul copil'

Ce spune Dana Rogoz despre cei care i-au criticat relația cu soțul ei

Dana Rogoz nu îi judecă foarte mult pe cei care i-au criticat relația cu Radu pentru că, spune acum actrița, și ea poate n-ar fi privit cu ochi buni o relație în care diferența de vârstă este atât de mare.

„Pe vremea aia, eram cu toții mai rigizi. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți.

Și de o parte și de alta. Și în viața lui spuneau, ‘Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul.

N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă.

E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela', a spus Dana Rogoz.

Cum este acum relația dintre Dana Rogoz și soțul ei

Dana Rogoz spune că, la început, Radu era cel care o tempera, iar pe parcurs au găsit un echilibru.

„Cred că mai ales la începutul relației, era cel matur și responsabil, care mă echilibra. După care amândoi am fost atenți la cum evoluează relația. Cred că lucrurile de care sunt cel mai mândră la mine, la cum am evoluat în ultimii 18 ani, i se datorează. 

Tot ce fac și în profesie și alegerile pe care le-am făcut în viață și valorile pe care le am, lucrurile care îmi plac și ma pasionează, le-am cultivat împreună cu el. Dacă n-aș fi fost lângă el, n-aș fi fost un om de care să-mi placă așa cum îmi place acum. Cele mai bune lucruri ale mele sunt construite împreună cu el', a afirmat Dana Rogoz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton