Dana Rogoz – Copleşită de emoţii cu puţin timp înainte de a naşte

 Florentina Liutic
.

Dana Rogoz ar trebui să nască săptămâna viitoare, asta dacă bebeluşul ei nu îi va face o surpriză şi va veni mai repede pe lume.

 

Vedete este programată la operaţia de cezariană pentru că suferă de trombofilie, iar riscul unei naşteri naturale ar fi prea mare.

 

Ea şi-a făcut deja ultima ecografie, moment care a emoţionat-o enorm, pentru că data viitoare când îl va vedea pe bebeluş, acesta se va afla în bratele ei.

 

Şi cum au început deja să apară contracţiile, Dana şi-a pregătit şi câteva lucruri pentru spital, conştientă că nu mai are mult până în momentul naşterii.

 

Aşa că în seara asta mi-am făcut bagajul pentru spital, pe bune. Până acum parcă mă jucam de-a bagajul, dar acum chiar e făcut pentru situaţiile de urgenţă… Ca o mamică conştiincioasă, mi-am pus şi niste creme, şi o carte pe subiectul naşterea şi alăptarea', şi cartea bebeluşului, şi jurnalul, şi lenjerie, trusa pentru igienă personală.', a scris Dana pe blogul ei.

 

Foto: danarogoz.one.ro

Dana RogozDana Rogoz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton