Unde poţi urmări LIVE Premiile Oscar 2014

 Florentina Liutic
.

Cea de-a 86-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc pe 2 martie 2014 la Dolby Theatre din Hollywood, iar tu poţi intra în atmosfera magică de la Hollywood prin intermediul transmisunilor în direct.

 

OscarMult aşteptată paradă a vedetelor pe covorul roşu poate fi văzută la E!, duminică, 2 martie, începând cu ora 00.30.

 

Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic ne vor însoţi pe covorul roşu al celor mai importante premii ale cinematografiei. Nu vor lipsi interviurile cu cei nominalizaţi sau cu invitaţii speciali care vor prezenta premiile.

 

HBO intră în atmosfera de la Hollywood  începând cu ora 2.00, când este programată o transmisiune specială, în direct, de pe covorul roşu, pentru ca de la ora 3.30 să trasmită în exclusivitate în limba originală, nedublat, Gala de decernare a premiilor Oscar.

 

Pentru cei care vor dori să revadă ceremonia, HBO va difuza marţi, 4 martie, de la ora 20:00 varianta editată şi subtitrată a Premiilor Academiei Americane de Film.

 

Şi tot marţi, E! va difuza începând cu ora 22.30 o ediţie specială a emisiunii Fashion Police, dedicată Premiilor Oscar. Celebra Joan Rivers va avea cu siguranţă numeroase comentarii de făcut asupra ţinutelor vedetelor. Ei i se vor alătura, ca de fiecare dată, Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos şi Kelly Osbourne.

 

„Gravity' şi „American Hustle' sunt printre peliculele favorite ale acestui an, având fiecare câte 10 nominalizări.

 

Matthew McConaughey şi Leonardo DiCaprio au cele mai mari şanse să câştige  premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal, în timp ce la categoria Cea mai buna actriţă în rol principal, Cate Blanchett şi Amy Adams sunt principalele favorite.

 

A 86-a Gală a Premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre (Kodak Theatre) din Los Angeles, şi va fi prezentată de Ellen DeGeneres, actriţă şi vedetă de televiziune, prezentatoarea emisiunii The Ellen Show'.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton