Dana Nălbaru a revenit în muzică. A lansat o piesă religioasă, despre Iisus: „N-a fost ușor. Mi-a fost...”

 Miniosu Alexandra
.

Dana Nălbaru a revenit în muzică. Soția lui Dragoș Bucur a lansat o piesă religioasă, în care vorbește despre Iisus. Publicul a „întâmpinat-o' cu multă căldură pe fosta membră a trupei Hi-Q, astfel că se bucură deja de un număr mare de vizualizări pe YouTube. Artista a recunoscut că nu i-a fost ușor să filmeze pentru piesă, având în vedere că a fost îmbrăcată în fustă, în vârf de munte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dana Nălbaru a revenit în muzică, în urmă cu scurt timp. De curând, soția lui Dragoș Nălbaru, jurat la Românii au talent, a lansat o piesă religioasă, despre Iisus. Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea cu gestul său, iar mulți s-au bucurat, amintindu-și de perioada în care vedeta făcea parte din celebra trupă Hi-Q. Melodia emoționantă, cu tentă religioasă, exprimă un strigăt către Iisus, dar și o incursiune în sufletul vedetei. De altfel, muzica și versurile îi aparțin.

dana-nalbaru-1dana-nalbaru-1

Acum trei săptămâni, Dana Nălbaru făcea un anunț surprinzător pe rețelele de sociaizare. Soția lui Dragoș Bucur îi informa pe Instagram că a filmat pentru un cântec pe care l-a compus în urmă cu câteva săptămâni, unul la care ține foarte mult.

Citește și: Fiul cuplului Dana Nălbaru – Dragoș Bucur a fost operat recent:”O intervenție chirurgicală complicată”

Citește și: Cum arată Dana Nălbaru nemachiată, la 45 de ani:„Cel mai curajos om'

Citește și: Cum au reacționat fetițele lui Pepe, când și-au întâlnit fratele nou-născut.Primele imagini de familie 

Citește și: Irina Columbeanu își câștigă banii singură.Cum a reușit să aibă zeci de mii de euro în cont, la doar 15 ani

Dana Nălbaru a revenit în muzică

Tot atunci, Dana Nălbaru povestea că nu i-a fost ușor la filmări. Artistei i-a fost foarte frig, pentru că a filmat în nori și vânt, pe munte, în timp ce era îmbrăcată în fustă. Marea lansare a piesei „Pe genunchi, eu' a avut loc pe 22 iunie și a fost urcată pe YouTube.

„În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă…. am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult. N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos… Când e gata vă arăt ce a ieșit', spunea Dana Nălbaru pe Instagram.

Piese Danei Nălbaru debutează cu o emoție pură. De altfel, toate versurile transmit un mesaj puternic și impresionant.

„Pașii mei s-au oprit la răscruce de drum / N-am știut încotro să mă duc / N-am știut încotro s-o apuc / Mi-a fost frică să nu greșesc iar / Am simțit că e totun-zadar / Și sleită-n puteri am căzut/ Vocea mea a strigat către tine, Isus, Tu mă știi cine sunt, tu mă vezi, nu m-ascund / Mi-ai promis că de mână mă ții / Tu lumină în viață să-mi fii / Pe genunchi eu strig numele tău, Iisus', sunt doar unele dintre ele.

A lansat o piesă religioasă, despre Iisus

Decizia Danei Nălbaru de a reveni cu o piesă în care cântă numele lui Iisus a fost o mare surpriză. Cântăreața a ținut să puncteze că unii sunt de părere că e un act de curaj ceea ce ea a făcut, în vremurile noastre, în care subiectele pieselor sunt altele, cum ar fi banii, dragostea, etc.

„Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul', a scris Dana Nălbaru pe Instagram.

Dana Nălbaru părăsit trupa Hi-Q în 2003

Dana Nălbaru a ieșit din trupa Hi-Q în 2003. Aceasta a fost formată în 1996. Artista făcea atunci echipă cu Mihai Sturzu și Florin Grozea. La acea vreme, cântăreața își dorea o carieră solo, iar în locul ei a venit Nicoleta Drăgan. După șase luni, Nicoleta Drăgan a fost înlocuită de Anya (Ana Buxai), timp de doi ani.

Dana Nălbaru s-a întors la muzică și în 2019, atunci când a făcut parte din campania „Redescoperă iubirea'. Vedeta lansase atunci o melodie cu un mesaj profund, „Drama'. În piesă se vorbește despre suferința oamenilor la 40 de ani, despre divorț, probleme în carieră, descoperirea spiritualității. Cel care a regizat videoclipul a fost chiar soțul ei, Dragoș Bucur, scrie libertateapentrufemei.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton