Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2023: ”Am supraviețuit. Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu”

 Calin Maria Bianca
.

Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor România 2023. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dan Ursa este marele câștigător Survivor România 2023. Așa cum se întâmplă de ani buni, doar un singur concurent reușește să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro, iar de data aceasta, câștigătorul Survivor România 2023 este Dan Ursa. Iată primele lui declarații despre experiența Survivor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Ursa a luptat copt la cot cu restul concurenților de la Survivor, însă în utlima etapă, lupta s-a dat între el și Andrei Krișan. Deși în Marea Finală au intrat trei, mai concret Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenșian, celebra influenceriță a fost eliminată la scurt timp, asta după ce a pierdut runda.

whatsapp-image-2023-05-25-at-11.05.01whatsapp-image-2023-05-25-at-11.05.01

Lupta dintre Andrei Krișan și Dan Ursa a fost una foarte mare și strânsă, însă cel din urmă a demonstrat clar că merită să câștige marele premiu, așa că a făcut tot posibilul pentru a arăta de ceea ce este capabil. Acum, așa cum este de așteptat, radiază de fericire, asta fiindcă marele premiu a ajuns chiar la el, fiind mândru că a crezut în el de la bun început și nu a renunțat absolut deloc.

Citește și: Finala Survivor 2023 – Live. Dan Ursa a câștigat Survivor 2023 și premiul de 100.000 de euro

Citește și: Cine este Darius Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023. E căsătorit și are o fiică

Citește și: Concurenții America Express 2024 au plecat spre Columbia. Imagini și declarații înainte de a urca în avion: „De aia de ducem…'

Citește și: Ce pact au făcut Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în privința mariajului lor, după ce s-au căsătorit. Regula impusă de jurnalistă: „Din 6 în 6 luni…”

Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor România 2023

Dan Ursa se bucură de o mare comunitate de fani în prezent și de-a lungul celor 5 luni petrecute în Jungla Dominicană a atras mulți oameni de partea sa, care l-au votat și susținut, mai ales în Marea Finală. Ei bine însă, acum a venit momentul să le mulțumească tuturor, dar și să posteze primul mesaj după ce a câștigat Survivor România 2023.

'Sunt fericit si mândru să ridic trofeul SURVIVOR împreună cu cei cu care am „supravietuit” 5 luni în jungla Dominicana! Va multumesc ca ati fost familia mea în această experientă unicã!', a spus Dan Ursa, imediat după ce a câștigat Survivor România 2023.

Dan Ursa: 'Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu'

Dan Ursa a ținut să spună câteva cuvinte despre experiența Survivor România 2023 și ceea ce a însemnat pentru ele cele 5 luni petrecute în Jungla Dominicană. De asemenea, nu a uitat să precizeze că indiferent de suma câștigată sau de popularitatea de care se bucură în aceste momente, el o să rămâne în continuare un om simplu, așa cum a fost întotdeauna.

'Cea mai intensa experientà din viata mea se încheie aici, atât de glorios si cu atât de multà emotie si fericire!! Tot ce am träit la SURVIVOR voi lua cu mine în suflet, în timp ce và multumesc vouã, tuturor, pentru sustinere si încredere. Azi sunt un invingätor pentru cà am reusit sã îmi depásesc constant cea mai buna variantà a mea! Am fost, sunt si voi ramâne un om simplu care a demonstrat cât de mult poate face dorinta si determinarea! Trebuie doar sã nu renuntăm si atunci cu sigurantă câstigam!', a mai spus Dan Ursa pe pagina lui de Instagram.

Dan Ursa, mesaj de mulțumire pentru toți cei care l-au susținut

În încheierea primelor sale declarații, Dan Ursa a ținut să le mulțumească, din nou, tuturor celor care i-au fost alături, l-au votat și au crezut în el. Dacă atunci când a pășit pentru prima dată în Jungla Dominicană avea aproape moral și psihic doar familia și prietenii, la întoarcerea cu marele premiu de la Survivor România 2023 se bucură de mulți susținători, fiind recunoscător pentru fiecare like, vot și apreciere din partea comunității sale.

'Când am pornit spre jungla dominicana, singurii mei fani erau familia si prietenii. Azi am mai multi fani si sustinatori decât am visat vreodată să am si sunt recunoscator pentru fiecare dintre voi! Vă multumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like si comment pozitiv, pentru fiecare data când ati fost alături de mine pe traseu si pentru toate postarile si incurajarile voastre care m-au adus mai aproape de victorie. Mulțumesc!', a concluzionat Dan Ursa pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton