Cutremur de 6,6 grade în Columbia, după ce Irina Fodor a ajuns la America Express: "Nu a fost prea drăguț..."

 Dumitrache Laura
.

Irina Fodor a ajuns în America de Sud, dar a avut parte de o surpriză neașteptată. În zona Columbiei a avut loc un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter, iar prezentatoarea TV s-a speriat foarte tare. Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare unde a împărtășit cu fanii săi experiența trăită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor a plecat în America Express 2024 unde va filma noul sezon al emisiunii. Prezentatoarea Tv a ajuns în Columbia în urmă cu o zi, dar a avut parte de o primire șocantă. În zona în care se află prezentatoarea TV s-a produs un cutremur de 6,6 care a zguduit tot în jur.

img-1-9img-1-9

La putin timp după ce a ajuns în Columbia, Irina Fodor a avut parte de o surpriză neplăcută. Deși a fost în siguranță, prezentatoarea TV a trecut prin momente de panică, după ce în zonă s-a produs un cutremur mare. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj, în care i-a anunțat pe fanii săi că este bine.

Citește și: Irina Fodor a plecat la America Express 2024. Răzvan Fodor a postat un mesaj emoționant: „Avem un an în care am fost departe unul de altul”

Citește și:Mihai Albu o ironizează pe Iulia Albu, concurentă America Express 2024: „Un show pentru cei care nu au serviciu”

Citește și:Concurenții America Express 2024 au plecat spre Columbia. Imagini și declarații înainte de a urca în avion: „De aia de ducem…'

Citește și:Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat că fiul lui, Ionuț Vîntu, și Diana Enache vor deveni părinți. Ce spune despre sexul copilului: „Îmi crește clanul'

Cutremur de 6,6 în Columbia, după ce Irina Fodor a ajuns în America Express

Irina Fodor a ajuns în America Express, acolo unde îi va aștepta pe concurentii noului sezon. Prezentatoarea TV a ajuns în Columbia, dar a avut parte de momente de panică. La scurt timp după ce s-a instalat, a avut loc un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter, iar prezentatoarea tv a trecut prin momente de panică. În timp ce concurenții abia au plecat spre Columbia, Irina Fodor s-a cazat deja la hotel, unde îi așteaptă nerăbdătoare.

Cu toate astea, un cutremur a speriat-o foarte tare pe soția lui Răzvan Fodor. Irina Fodor se află în Medellin, în zona unde s-a produs seismul. Atât ea, cât și echipa emisiunii sunt bine, dar au trecut prin momente de panică. 'Așa întâmplare? Ce să zic, n-a fost prea drăguț din partea lui. Mai dormi acum, dacă mai poți!', a scris Irina Fodor pe Instagram.

Concurenții de la America Express au plecat spre Columbia

Joi dimineața, cele nouă echipe de la America Express 2024 au plecat spre Columbia, acolo unde vor avea parte de cea mia grozavă experiență din viața lor. Alexia Eram și fratele său Aris, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Ionut Rusu și George Tănase, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu si Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au plecat în această dimineață spre Columbia.

'Mi-a dat câteva tips and tricks așa. M-a avertizat la ce să mă aștept, dar oricum nu este același lucru, pentru că mergem în alte continente. Mi-a spus să fiu cât mai calmă, cât mai răbdătoare, să fac pas cu pas fiecare misiune și să nu mă grăbesc.Pentru mine va fi un challenge, dar e bine, suntem o echipă, eu sunt cea mai nerăbdătoare și el este cel mai răbdător, mai calm', a declarat Alexia Eram, la Antena Stars.

Irina Fodor: „Iulia Albu este foarte bătăioasă”

Irina Fodor este pregătită să-i îndrume pe concurentii de la America Express, sezonul 6. Vedeta TV a vorbit despre echipele care au plecat în Columbia și a spus că îi va ajuta pe concurenți.

Vitalitate! Curajul tinereții cred că este o mare calitate în acest concurs și de abia aștept să-i văd pe teren, dar abia aștept să văd și această relație de frate-soră într-un concurs de anvengura asta.O să fie o competiție puternică. Sunt foarte multe echipe pe care le văd foarte bătăioase anul ăsta. De fapt, nu-mi vine în cap nicio echipă leneșă cu ghilimelele de rigoare. Mie mi se par toți foarte ambițioși și nu cred că cineva își va lua anul acesta ochii de la targhetul final, simt că nu îi vom pierde din peisaj,Și aici o să râdem! Sunt convinsă că se vor descurca absolut extraordinar. De abia aștept să văd părerea lui Romică Țociu despre locurile pe care le vom vizita, despre misiunile pe care le vom primi împreunăa declarat Irina Fodor, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton