Dan Negru, reacție dură după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au rămas fără emisiuni TV: „În România e discriminarea de vârstă”

 Miniosu Alexandra
.

Dan Negru a avut o reacție dură după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au rămas fără emisiuni TV. Prezentatorul le-a comparat pe cele două cu faimoasa Ellen DeGeneres și consideră că în România există discriminarea de vârstă. De asemenea, vedeta de la Kanal D a scos la iveală detalii și despre salariile reporterilor TV de la noi. Iată ce spune despre foștii colegi din „Generația de Aur'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru a avut o reacție dură după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au rămas fără emisiuni TV. El se numără printre puținii rămași din „Generația de Aur' care încă prezintă emisiuni TV. Privește însă cu tristețe situația teleziviunilor de la noi, căci, spune el, patronii preferă să angajeze personal tânăr, fără experiență și pe salarii modeste.

dan-negru-117-1dan-negru-117-1

Vedeta de la Kanal D a făcut o comparație dură între situația televiziunii din România, unde Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu mai au emisiuni tv, cu cea de peste hotare. Potrivit spuselor lui Dan Negru, spre deosebire de țara noastră, în alte țări prezentatorii cu vechime nu trec printr-o astfel de situație, de a fi înlăturați.

Citește și: Ce educație le oferă Dan Negru copiilor lui. De ce îi ține departe de lumina reflectoarelor:„Celebritatea nu are loc în familie' / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluire inedită despre succesul lui Dan Negru în televiziune:”Tu niciodată nu poți să faci…”

Citește și: Nosfe ar fi cerut o pauză în timpul ultimului concert pe care l-a susținut, cu doar câteva ore înainte să moară:„S-a dat jos de pe scenă. A spus că simte ceva în…'

Citește și: Andreea Esca a răbufnit pe Instagram, după ce a văzut o reclamă la un site de cărți. Ce a deranjat-o:„Hai să ne respectăm'

Dan Negru, reacție dură după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au rămas fără emisiuni TV

Dan Negru are o carieră impresionantă în televiziune, de peste 25 de ani. Se menține în continuare în topul audiențelor, spre deosebire de foștii săi colegi din „Generația de Aur', ca Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cosmin Cernat, care au dispărut de pe micul ecran. Prezentatorul TV consideră că breasla a fost „șubrezită' de un cerc vicios și că persoanele tinere angajate care să prezinte știri sunt „efect al sărăciei'.

„Televiziunea din România e singura din Europa care crede că apariția la tv se termină la 25 de ani. Domnișoarele angajate să prezinte știri sunt un efect al sărăciei. Un reporter tv de la noi câștigă ceva mai mult decât un casier la un hypermarket și astfel televiziunilor le convine să angajeze tineri fără pretenții materiale, dar care sunt fericiți că se văd la tv.

Când tinerii înaintează în vârstă își dau seama că nu le ajung banii din tv, se reorientează, dar adeseori e târziu. Și vin alții în locul lor, angajați pe același salariu mic, dar bucuroși că apar la tv. E un cerc vicios care a șubrezit breasla', a spus Dan Negru pentru Ego.ro.

„Dacă aș fi patron de televiziune român mi-aș vinde afacerea cât încă mai scârțâie'

Dan Negru e de părere că, de fapt, credibilitatea vine odată cu vârsta. Prezentatorul TV l-a amintit pe Larry King, care a debutat în televiziune la 50 de ani, și spune că-n țara noastră n-ar fi avut nicio șansă. Iar dacă ar fi patron de televiziune român, Dan Negru susține că și-ar vinde afacerea „cât încă mai scârțâie'.

„Da. Larry King, o legendă a televiziunii mondiale, s-a lansat la 50 de ani. În România, nu avea nicio șansă. Credibilitatea vine odată cu vârsta. Doar în România vezi tineri de 19 ani citind știri despre bombardamentele din Odessa si pe fața lor se vede că nu știu unde e Odessa pe hartă. Nu e vina lor, e vina unui sistem care-i exploatează.

Dacă aș fi patron de televiziune român mi-aș vinde afacerea cât încă mai scârțâie', a adăugat el.

Ce spune Dan Negru despre prieteniile dintre oamenii de televiziune

Printre altele, Dan Negru a dezvăluit că există prietenii adevărate între oamenii de televiziune. Totodată, spune el, există însă și găști de interese.

„Există prietenii, e firesc, dar există și găști de interese. Sunt televiziuni unde acționarii și directorii nu se mai implică și acolo au apărut găștile de interese care aleg formate, prezentatori, echipe de producție, în funcție de interesele lor de gașcă. Acesta e unul dintre motivele pentru care România are rata cea mai mare de eșecuri ale unor formate internaționale. Pentru că acolo unde domină interesul de gașcă dispare pasiunea', a dezvăluit vedeta de la Kanal D.

În ceea ce le privește pe Andreea Marin si Mihaela Radulescu, Dan Negru a mărturisit că le-a admirat mereu pentru generozitatea și profesionalismul de care dau dovadă.

„Cred că sunt singurul care a prezentat alături de ambele, și de Andreea și de Mihaela, show-uri tv. Am admirat mereu generozitatea și profesionalismul lor. Cea mai de succes prezentatoare a momentului în America e Ellen DeGeneres. Are 64 de ani. La noi n-avea nicio șansă', a susținut Dan Negru.

Dan Negru, despre televiziunile din România: „E discriminare de vârstă'

Întrebat care crede că e cea mai mare discriminare în televiziunile din România, Dan Negru consideră că e cea de vârstă.

„Nu e cea legată de rasă, sex sau de culoarea pielii, ci e discriminarea de vârstă. Avem și oameni de culoare, avem și bărbați și femei și hetero și homosexuali, dar nu avem deloc bătrâni. Așa cum există în toate televiziunile lumii…', a conchis el.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Ego

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton