Dan Negru, atac dur la fiul Zinei Dumitrescu: "I-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții în aziluri!"

 Oana Pantazi
.

În după-amiaza zilei de 28 martie, mama modei românești, Zina Dumitrescu, s-a stins din viață, la vârsta de 82 de ani, într-un azil de lux. Printre cei care l-au acuzat pe fiul ei, Cătălin, că a părăsit-o se află și Dan Negru, care a făcut un comentariu dur pe contul său de socializare.

Zina Dumitrescu a trăit o viață în lux, fiind una dintre răsfățatele sorții, însă totul a luat sfârșit în momentul în care fil ei, Cătălin Negreanu (50), a decis să își interneze mama într-un azil de lux, după care… a cam uitat de ea. În pofida faptului că Mama Zina a beneficiat acolo de toate condițiile, din nefericire nu a avut parte de ce era mai important – dragostea fiului ei. Iar asta a făcut-o să nu-și mai dorească să trăiască, drept urmare, în ultima perioadă a refuzat să se mai hrănească și a fost internată în spital de două ori.

A vorbit cu fiul ei înainte de a se stinge din viață

Pe 28 martie, creatoarea de modă s-a stins din viață, în urma unui stop cardio-respirator, însă cu puțin timp înainte a reușit să vorbească la telefon cu fiul ei. Din păcate, a fost prea puțin după șapte ani de absență din viața Zinei Dumitrescu (Cătălin Negreanu s-a mutat în Elveția după ce a internat-o în azil pe mama lui, acum șapte ani, iar momentele în care s-au văzut au fost foarte rare) „A vorbit la telefon cu fiul ei, Cătălin, cu 20 minute înainte să se stingă. Au plâns amândoi, a fost emoţionant. În ultima perioadă, a fost vizitată săptămânal de fostele ei eleve, Valentina Pelinel şi Dana Androne, care îi aduceau fructe, dulciuri, stăteau de vorbă cu ea şi încercau să îi ridice moralul', a declarat Ion Cassian, patronul azilului.

Dan Negru l-a acuzat pe fiul Zinei că și-a neglijat mama

Dan Negru este cunoscut în branșă pentru faptul că nu se ascunde după cuvinte și nu se teme să facă afirmații, chiar dacă acestea ar putea deranja sau i-ar putea șifona imaginea, așadar era de așteptat ca, mai devreme sau mai tîârziu, să comenteze pe marginea subiectului, dat fiind că el și Zina Dumitrescu se cunoșteau. La scurt timp după ce zina dumitrescu s-a stins din viață, Dan Negru a făcut o postare destul de dură pe Instagram în care l-a acuzat pe Cătălin Negreanu că și-a neglijat mama: «Nu e politically-correct, dar i-aș pedepsi pe copiii care-și aruncă părinții in aziluri de bătrâni! Dostoievski o zicea bine: „Pentru că singurătatea e locul de joacă al diavolului, la bătrânețe, gologanii sunt mai de preț decat copiii…' Cu Zina Dumitrescu pe când râdea în show-uri de divertisment», a scris prezentatorul de la Antena 1.

Foto: Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton