(P) Spectacol culinar PAUL Bistro, de dimineața până seara, în Agora Floreasca!

 Sava Elisabeta
.

Indiferent de momentul în care clienții noștri aleg să ne treacă pragul, îi așteaptăm cu rețete franțuzești pentru fiecare masă a zilei, o selecție de vinuri fine și o echipă pregătită să mulțumească cele mai rafinate gusturi.

PAUL Bistro este un concept nou, dezvoltat special pentru persoanele pasionate de arta culinară. Fiecare rețetă este atent preparată, astfel încât consumatorii PAUL să regăsească experiența franțuzească de fiecare dată când vin la PAUL.

Clienții noștri găsesc la noi, în fiecare zi, produse clasice precum cele din categoria viennoiserie sau patisserie și specialitățile frantuzesti . Fiecare rețetă este atent preparată și servită, după modelul gourmet franțuzesc. Printre ele se numără și Pièces de Bœuf, preparată din obrăjori de vită, sos brun, sparanghel sotat cu unt, usturoi și pătrunjel.

Pasiunea pentru rețetele français, tradiția și ingredientele proaspete – acestea sunt elementele care alcătuiesc Simfonia Gusturilor la PAUL. Vino să o descoperi și tu în Agora Floreasca!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton