Dan Negru, după ce George Buhnici a jignit femeile cu vergeturi și celulită: „Puțini români știu că în lumea civilizată...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Dan Negru, după ce George Buhnici a jignit femeile cu vergeturi și celulită. În revista VIVA! de Septembrie, prezentatorul de la Kanal D ne-a spus ce părere are despre acest scandal. Consideră că românilor le place să judece și să pună etichete. Totodată, ne-a spus și ce crede despre eticheta lui, cea de „zgârcit', și dacă l-a deranjat vreodată. Iată o parte din interviu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Care este poziția ta față de ceea ce putem numi „scandalul verii, respectiv trioul Buhnici-celulită-vergeturi? Cât de grave crezi că sunt etichetele astea puse de oamenii publici unor mase de oameni? Au puterea de a face rău?

Puțini români știu că în lumea civilizată, în America, de exemplu, în juriile talent show-urilor cum ar fi „Got Talent, actorii mari sau marile personalități au refuzat să participe, spunând că ei nu judecă niciodată pe nimeni. În „America Got Talent nu există De Niro, DiCaprio, Tom Cruise sau alte mari nume în juriu, pentru că ei au refuzat să judece. E un amănunt pe care românii nu-l cunosc. Nouă ne place să judecăm. Să punem etichete. Totuși, Iisus n-a judecat niciodată. Nu i-a spus bolnavului de lepră că e lepros și nici celui care nu vede nu i-a spus „orbule. Cred că e un bun model într-o lume a etichetelor.

dan-negru-2-1dan-negru-2-1

Citește și: Cum a ajuns Roxana Ionescu să fie cunoscută drept „Mama Natură'. Dan Negru:„Ea n-a avut niciodată…'

Citește și: Dan Negru, detalii despre show-ul „Tu urmezi!, de la Kanal D:„Nu vreau să par că nu am mâncat usturoi în TV, dimpotrivă, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor:„Mai bine mai târziu decât niciodată'

Dan Negru, după ce George Buhnici a jignit femeile cu vergeturi și celulită

Apropo de etichete, a ta este „zgârcitul, nu mai este cazul să reamintesc, haha! Serios vorbind, te-a deranjat vreodată? Sau, dimpotrivă, te-ai putut folosi de asta ca scuză, să zicem?

M-am regăsit în cumpătare, dar unii au tradus asta în zgârcenie. Acum îmi place și chiar mă laud cu asta. Acum 20 de ani, colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați. Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne. În cărămizi sau teren. Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit…

Dacă ar fi să stabilești tu o etichetă corectă pentru tine, care ar fi?

Dan Negru.

Dan Negru, despre avantajele și dezavantajele celebrității

Care ar fi avantajele, dar și dezavantajele statutului de vedetă, pentru tine? Nu ne spune că nu ești vedetă, că ești! Și nu cred că e cazul să înșirăm aici explicațiile, hahaha!

Sincer, nu am găsit dezavantaje și fac treaba asta de 30 de ani. Pe mine mă bucură atenția oamenilor pe stradă sau oriunde, nu mă obosește. Atenția lor arată faptul că îți faci treaba bine. Avantaje sunt multe, dar cel mai importat e că simți iubirea, uneori și reproșul oamenilor. Le simți oriunde, în magazin, pe stradă, oriunde. Nicio altă meserie nu-ți dă șansa asta.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton