Cum se menține Monica Bârlădeanu în formă, la 43 de ani. Secretul frumuseții sale: „Dorm în frig”

 Dumitrache Laura
.

Cum se menține Monica Bârlădeanu în formă, la 43 de ani. Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din România. În vârstă de 43 de ani, actrița arată excepțional și nu a apelat la operațiile estetice, o modalitate la care apelează multe dintre vedete. Monica a dezvăluit secretul care o ajută să se mențină tânără.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum se menține Monica Bârlădeanu în formă, la 43 de ani. Moncia Bârlădeanu a declarat în nenumărate rânduri că nu este adepta operațiile estetice. Vedeta preferă să apeleze la ajutorul tratamentele cosmetice de înfrumusețare. Mai mult, frumoasa actriță a mărturisit că nu va apela la ajutorul medicului estetician, cel putin pentru fizicul său.

monica barladeanumonica barladeanu

Actrița a avut întotdeauna un ritual de înfrumusețare, iar cel mai mare avantaj al său este faptul că reușește să doarmă la temperaturi joase. Acest lucru o ajută foarte mult să se mențină tânără și să aibă un ten absolut perfect.

Citește și: Cine este Monica Bârlădeanu.Totul despre dramele copilăriei, viața amoroasă și carieră

Citește și:Ce semnificație are brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată. Actrița a asistat la un miracol:”La Psalmul 35 a deschis ochii”

Citește și:Nea Mărin a fost operat de apendicită. Cum se simte acum:”O veste bună și una rea…”

Citește și:Cum se simte Alexandru Arșinel, după externarea din spital.Actorul este îngrijit la domiciliu

Cum se menține Monica Bârlădeanu în formă, la 43 de ani

Cu siguranță, Monica Bârlădeanu se numără printre cele mai frumoase actrițe de la noi. Vedeta în vârstă de 43 de ani arată incredibil, iar multă lume este curioasă să afle cum reușește să se mențină în formă. Recent, actrița a dezvăluit că întotdeauna a avut un ritual de înfrumusețare și apelează deseori la produse dermato-cosmetice. De asemenea, Monica a declarat că doarme în frig, iar acest lucru o ajută să își păstreze tenul tânăr.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe' a declarat actrița pentru ego.ro.

Actrița nu este adepta operațiilor estetice

Monica Bârlădeanu a declarat că este pasionată de produse dermato-cosmetice, dar și de tratamentele revolutionare de la cabinetele de înfrumusețare. Vedeta a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice și că nu își va face nicio schimbare la nivelul feței.

Cei care nu știu, deși sunt sigură că cititoarele voastre sunt super informate, laserele creează niște microleziuni, deci foarte-foarte mici, și aceste microleziuni stimulează colagenul, producția de colagen. În felul acesta ai o producție de colagen reală, palpabilă, vizibilă, din interior. Intrăm în anotimpul în care stimulările astea sunt foarte bine venite pentru că nu le poți face vara deoarece sensibilizezi foarte tare tenul', a mai spus vedeta.

Monica Bârlădeanu: „Mama mi-a făcut o formă de educație în sensul ăsta”

Monica Bârlădeanu a mai spus că nu a fost machiajul foarte mult când era adolescentă. Mai mult, actrița a declarat că mama sa a ajutat-o foarte mult în acest sens și a învățat-o cum să aibă grijă de aspectul ei fizic.  

„Am început cu îngrijirea pielii, nu am început cu make-up să știi. La make-ul aveam restricții, nu mă lăsa, dar am început cu îngrijirea pielii, creme mai furam de la mama și mi se părea foarte fain. Dar și mama încuraja treaba asta, adică mă sprijinea în sensul ăsta. Și epilatul țin minte că s-a întâmplat destul de devreme, adică ea mi-a făcut o formă de educație așa activă în sensul ăsta', a mai spus actrița pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton