Dan Negru, noi declarații despre plecarea de la Antena 1, după 22 de ani: „Aveam un salariu uriaș”

 Ifrim Georgiana
.

Dan Negru, noi declarații despre plecarea de la Antena 1. După 22 de ani de activitate, prezentatorul și-a dat demisia de la Antena 1 și a semnat cu Kanal D. A fost supranumit „Regele audiențelor' datorită reușitelor obținute de-a lungul timpului, atât în România, cât și în Republica Moldova. Acum, acesta face noi declarații despre schimbarea din cariera sa și despre cum decurg noile proiecte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 20 aprilie, a fost difuzată prima ediție a emisiunii „Jocul cuvintelor', găzduită de Dan Negru, și ar fi fost urmărită de mai bine de un milion de telespectatori. Formatul emisiunii este sub formă de „quizz', astfel încât concurenţii au un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage importante premii în bani. Se pare că emisiunea s-a dovedit a fi un real succes, așadar, din toamnă, Dan Negru va prezenta un alt game show, numit „Tu urmezi'. Formatul emisiunii este sub formă de concurs de cultură generală.

dan-negru-1-2dan-negru-1-2

Într-un interviu recent, prezentatorul a vorbit despre modul în care a fost percepută decizia de a se muta la un alt post de către colegii săi de breaslă. Dan Negru a făcut noi declarații despre plecarea de la Antena 1, după 22 de ani. Iată ce a spus acesta!

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei'

Citește și: Cum își educă Dan Negru copiii:”Nu se uită deloc la televizor…”

Citește și: De ce s-a îngrășat Silvana Rîciu peste 20 de kilograme:”Era să mor…”

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog:„Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii'

Dan Negru, noi declarații despre plecarea de la Antena 1

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că a fost sfătuit de către colegii de breaslă să nu facă schimbarea în carieră, având în vedere benficiile care i se ofereau. Acesta a spus că televiziunea la care s-a mutat i-a oferit „imboldul unei aventuri'.

„Fără nicio excepție, TOȚI colegii mei din TV m-au sfătuit să rămân în Antenă unde aveam un salariu uriaș, eram respectat pentru că eram unul din fondatorii acelei televiziuni, cu succese TV de audiență greu egalabile cu diferite formate TV în mulți ani, de la Academia Vedetelor la Ciao Darwin, de la Revelioane la Blonde sau Next Star. (…)

„Ești nebun, stai aici, nu-ți lipsește nimic de la bani la respect.' Kanal mi-a oferit însă imboldul unei aventuri: quiz la TV, cultură generală pe o piață TV obișnuită cu producții îndoielnice. Nimeni nu credea că voi reuși. Mi-au spus toți: „Ești nebun de două ori, o dată că pleci și încă o dată că pleci să faci cultură generală la TV', a declarat Dan Negru, potrivit ego.ro.

„Nimeni nu mi-a dat aripi'

Dan Negru a recunoscut că, la 50 de ani, nimeni nu a crezut în schimbarea sa profesională sau în formatul emisiunii pe care avea să o prezinte. Se pare că emisiunea „Jocul cuvintelor' cucerește tot mai mulți telespectatori și plasează stația Kanal D ca lider în audiențe.

„Înainte de a mă decide să fac o schimbare în viața mea profesională, (la 50 de ani) aproape nimeni nu mi-a dat aripi. Toți mi-au spus: la 50 de ani nu merită să mai faci nicio schimbare. Ești nebun! Azi-dimineață am primit un telefon din Cluj. M-au invitat să vorbesc la o conferință despre curajul de a o lua de la capăt și de reuși la 50 de ani.

L-am întâlnit la Chișinău pe Nicolae Dabija, marele scriitor și dacă ar fi trăit, după succesul emisiunii Jocul Cuvintelor i-aș fi trimis un sms cu vorbele lui pe care am vrut să le aplic în viață: „Ai curajul să zbori cu aripile tăiate ca sã dovedești lumii că zborul nu depinde de aripi', a adăugat acesta, potrivit aceleiași surse.

Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1

La începutul anului, Dan Negru a anunțat plecare de la Antena 1. Atunci, acesta a postat un mesaj de rămas bun pentru foștii săi colegi. Vedeta a postat și o fotografie cu legitimația sa de pe vremea când era reporter la Radioteleviziunea Română, în anul 1992.

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla „regele audiențelor' le-o datorez lor!

Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!', a scris atunci Dan Negru.

Sursă foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton