Nuami Dinescu a ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița: „Am stat acolo și m-am rugat”

 Ifrim Georgiana
.

Nuami Dinescu a ajuns la spital. Îndrăgita actriță a apelat la ajutorul medicilor, deoarece se confruntă cu probleme de sănătate. În prezent, aceasta face ședințe de fizioterapie și nu mai are voie să ridice greutăți. Recent, aceasta a fost sfătuită să mai facă câteva investigații suplimentare și a povestit experiența prin care a trecut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actrița are o carieră de succes și a muncit din greu pentru a-și îndeplini visul. Aceasta devenită celebră în urma rolului pe care l-a jucat la Teo, pe vremea când vedeta avea emisiune la PRO TV. Înainte de a avea această profesie, Nuami Dinescu a lucrat timp de 4 ani într-un atelier de geamuri și schelă. Aceasta este absolventa unui liceu de construcții. Începuturile în teatru nu au fost ușoare, căci, în timp ce se pregătea pentru admiterea la facultatea de teatru, muncea și pe șantier câte 12 ore pe zi.

nuami-dinescu-1nuami-dinescu-1

Recent, Nuami Dinescu a ajuns la spital și a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă de mai mulți ani. Iată ce declarații a făcut actrița!

Citește și: Nuami Dinescu, mesaj emoționant la 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:”Mare dreptate a avut!”

Citește și: Ce job a avut Nuami Dinescu, înainte să devină actriță:”Munceam câte 12 ore pe șantier”

Citește și: Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare, aproape de București. Fiul actorului:„Nu se mai poate deplasa'

Citește și: Soţia unui model român, moarte bizară într-un hotel din Istanbul. Avea doar 23 de ani:”M-ai lăsat cu inima frântă”

Nuami Dinescu a ajuns la spital

Artista a mărturisit că, de mai mult timp, se confruntă cu afecțiuni la articulații. Pe rețelele de socializare, aceasta a spus că practică fizoterapie și kinetoterapie, însă nu mai poate căra și ridica greutăți.

„Da-i-ar Dumnezeu sănătate cui a inventat RMN-ul. Știți cum e? E ca atunci când un vecin da gaură în pereti cu bormașina iar celălat taie gresie cu flexul și tu ești între ei.

Aici e ritm, nu glumă, o dă delicat, așa dintr-una în alta. Cu amendamentul cî ai căști și se aude așa, de departe. Și e răcoare.

Să ținem de inventatori și de medicii buni, am stat acolo 40 minute și m-am rugat de sănătatea lor. Și a mea, de ce să mint', a scris actrița pe rețelele de socializare.

Care a fost cel mai dificil moment din cariera actriței

Nuami Dinescu a mărturisit că cel mai greu moment din cariera sa a fost acela în care nu mai putea fi disociată de celebrul personaj „Tanța'. De altfel, actrița a scris și o carte – Eu nu sunt Tanța – în care descrie culisele vieții de actor. Actrța a mărturisit că și acum o strigă lumea pe stradă Tanța.

„Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că eu trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea', mărturisea Nuami Dinescu într-un interviu pentru Adevărul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton