Cum s-au filmat Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după anunțul divorțului dintre artistă și Rareș Ciciovan: „Nașa și finul”

 Ifrim Georgiana
.

Cum s-au filmat Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după anunțul divorțului dintre artistă și Rareș Ciciovan. În urmă cu o zi, Rareș Ciciovan anunța public că s-a despărțit de partenera sa, după șapte ani de căsnicie. Se pare că decizia separării îi aparține acestuia, apropiații lor susținând că nu este prima dată când se discută despre divorț în familia acestora. În aceste momente, cei doi soți se află în Maldive, alături de copii lor și câțiva prieteni apropiați, între care și finii Armin Nicoară și Claudia Puican. Deși au anunțat că se vor separa legal, aceștia continuă să pozeze într-o familie fercită. Iată imaginile postate pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt căsătoriți de șapte ani și au doi copii împreună. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. În urmă cu o zi, soțul artistei anunța că relația lor s-a încheiat și că urmează să depună actele de divorț. Apropiații celor doi nu au fost surprinși de această decizie, cu atât mai mult cu cât discuțiile despre separare au loc de câțiva ani. Cu toate acestea, artista și Rareș Ciciovan petrec o scurtă vacanță în Maldive și au postat mai multe imagini împreună. Mai mult, Georgiana Lobonț a postat și un videoclip cu finul ei, Armin Nicoară, care a atras mai multe critici din partea internauților.

lobon-9lobon-9

Citește și: Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Rareș Ciciovan este cel care a luat decizia:'S-a terminat. Cu asta am spus tot…'

Citește și: Georgiana Lobonț face repaus vocal din cauza problemelor de sănătate:'Cu sănătatea stau foarte prost'

Citește și: Cine este și cum arată soacra Shakirei.Mama lui Pique a fost și ea menționată în noua piesă a cântăreței

Citește și: Cătălin Măruță este în cârje, după operație. Ce gest a făcut Eva pentru el:”Am început plimbarea cu asistenta-mea”

Cum s-au filmat Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după anunțul divorțului dintre artistă și Rareș Ciciovan

Pe Instagram, artista a publicat un videoclip cu Armin Nicoară, anunțând lansarea unei noi melodii. Cei doi sunt surprinși în timp ce fredonează versurile melodiei și par mulțumiți de rezultatul colaborării lor.

La un moment dat, safoxonistul o sărută pe obraz pe nașa lui, lucru care a atras comentarii negative din partea internațiunilor: „O femeie mai falsă ca asta nu am văzut în viața mea', „Vine și divortul odată cu piesa'.

În urmă cu puțin timp, Armin Nicoară a fost întrebat de reporterii de la Fanatik despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, iar saxofonistul a răspuns succint: „De aia nu răspund'.

Georgiana Lobonț și soțul ei au plecat în Maldive, deși au anunțat divorțul

Deși au anunțat divorțul, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se bucură din plin de vacanța din Maldive. Pe rețelele de socializare, aceștia continuă să pozeze într-o familie fericită și pare că se bucură din plin de experiențele de pe insula din Asia.

În imaginile postate pe Instagram, artista nu pare prea afectată de decizia soțului ei. Aceasta continuă să afișeze zâmbete și s-a fotografiat în diferite ipostaze, alături de copiii săi, Rareș și prietenii lor.

Rareș Ciciovan este cel care a inițiat și confirmat despărțirea. În urmă cu o zi, acesta susținea că problemele de cuplu au apărut în urmă cu mai mai mulți ani, iar decizia de a înainta actele de divorț nu este doar un „impuls de moment'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton