Mama lui Sebastian Dobrincu, despre accidentul suferit de fiul ei la Survivor 2023: ”Sunt foarte îngrijorată...”

 Calin Maria Bianca
.

Mama lui Sebastian Dobrincu, despre accidentul suferit de fiul ei la Survivor România 2023. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că celebru antreprenor s-a accidentat în timpului unei probe și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Familia și toți cei dragi îl urmăreau de acasă, din fața micilor ecrane, astfel că mama sa a avut un șoc când a văzut ce se întâmplă cu el. Iată ce a declarat, Carmen, mama lui Sebastian Dobrincu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de luni seara, la Survivor România 2023, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru provizii. Lupta aprigă și-a spus cuvântul pentru Sebastian Dobrincu, care a fost ales de către concurenții din echipa roșie să meargă pe traseu și să aducă punctul. Toate bune și frumoase, până când antreprenorul s-a lovit la picior și a căzut de la înălțime, prăbușindu-se pe nisip.

sebastian-dobrincu-si-mama-sa-carmensebastian-dobrincu-si-mama-sa-carmen

Nu s-a ridicat preț de câteva minute bune, astfel că medicii au intervenit imediat. Concurentul a fost scos de pe teren în cel mai scurt timp, iar apoia fost transportat la spital. Familia și toți cei care-l urmăreau pe micile ecrane au trăit cu adevărat un șoc. Mama lui Sebastian Dobrincu a fost cea mai afectată, astfel că, potrivit declarațiilor făcute, nu a dormit absolut deloc fiindcă gândul era doar la fiul ei.

Citește și: Cine este iubita lui Sebastian Dobrincu de la Survivor 2023.Faimosul și Ioana Ignat s-au logodit

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor și a ajuns la spital:”Nu va mai participa…”

Citește și: Cum se înțeleg Adelina și Cristi Chivu după 15 ani de căsătorie:”Ne mai certăm, dar…”

Citește și: De ce nu postează Andra fotografii în costum de baie:„Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar…'

Mama lui Sebastian Dobrincu, despre accidentul suferit de fiul ei la Survivor România 2023

După episodul neașteptat de la Survivor 2023, ce a avut loc în ediția de luni seară a show-ului TV, mama lui Sebastian Dobrincu, Carmen, și fratele cel mic al acestuia, David, au fost invitați în emisiunea „La Măruță', unde au vorbit despre cele întâmplate. Vizibil afectată de ceea ce a pățit fiul ei, aceasta a mărturisit că este foarte îngrijorată și speră că nu este vorba despre un accident grav. De asemenea, aceasta își ca Sebastian să poată reveni pe traseul din Republica Dominicană

Sunt nedormită, sunt foarte îngrijorată, dar în același timp mândră de evoluția lui Sebastian și de faptul că este copilul meu. Sperăm că nu este un accident foarte grav. Sperăm să se întoarcă, pentru că eu cred că este un concurent foarte bun', a spus Carmen Dobrincu în cadrul emisiunii.

Sebastian Dobrincu nu a mai participat la jocul din ediția de luni

Sebastian Dobrincu a fost numit de către echipa roșie să fie cel care câștigă jocul în bătălia cu adeversari. Din nefericire, oricât de ambițios și gata să pună mâna pe punct pentru a face rost de provizii, a avut parte de un accident neașeptat. Medicii au intervenit imediat și l-au scos de pe teren și totodată din joc. A fost tansportat la spital, așa că nu a putut participa în continuare pentru a câștiga ce le promiseseră coechipierilor.

„Sebastian a suferit o accidentare. Imediat a intervenit doctorul nostru și coechipierii lui au sărit acolo. El astăzi nu va mai participa la joc’, a spus Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la PRO TV.

Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023

Ediția de aseară, de la Survivor România 2023, a fost una încărcată cu numeroase evenimente, unele dintre ele deloc plăcute. Pe lângă accidentul suferit de Sebastian Dobrincu, Daria Chiper din echipa Războinicilor a fost eliminată. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta la o așa răsturnare de situație, astfel că la auzul veștii, tânăra a izbucnit în lacrimi.

„De la extaz la agonie… Cu siguranță a fost o experiență greu de egalat și n-as fi avut parte nicăieri de ce am avut parte aici. M-am bucurat să vă am alături, a susținut Daria Chiper.

„Pleacă cu capul sus Daria Chiper, dar așa cum am anunțat, asta a fost regula jocului, a încurajat-o Daniel Pavel.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton