Cum și-a împăcat Ionuț Dolănescu părinții, înainte ca tatăl lui să moară: „Am riscat foarte mult”. Nu-și vorbiseră 30 de ani

 Miniosu Alexandra
.

Ionuț Dolănescu și-a împăcat părinții, cu scurtă vreme înainte ca tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu, să moară. Fiul lor i-a ajutat să îngroape securea războiului și să facă pace, după 30 de ani în care Maria Ciobanu și marele interpret nu și-au vorbit deloc. Băiatul lor a pus la cale un adevărat plan pentru ca aceștia să-și dea din nou mâna și crede că amândoi își doreau asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ionuț Dolănescu și-a împăcat părinții, cu ceva timp înainte ca tatăl lui să moară. Artistul a reușit să-și vadă visul împlinit, după ce a pus la cale un plan bine calculat, iar părinții lui și-au dat din nou mâna. Maria Ciobanu și Ion Dolănescu s-au iubit foarte mult în tinerețe, însă, la un moment dat, neînțelegerile i-au făcut să se despartă. Aceștia nu și-au mai vorbit vreme de 30 de ani.

ionut-dolanescu-parinti-4ionut-dolanescu-parinti-4

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea muzicii populare românești. Deși s-au iubit enorm, neînțelegerile apărute ulterior i-au făcut să-și spună adio. Aceștia au dus un „război' lung, de ani buni, după despărțire. Însă, din fericire, fiul lor, Ionuț Dolănescu, a reușit să-i împace, chiar înainte ca tatăl lui să se stingă din viață.

Citește și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express.Cum au fost surprinse cele două artiste  

Citește și: Povestea colierului de 100.000 de euro purtat la nuntă de Roxana Dobre. Soția lui Florin Salam a ales o piesă unică

Citește și: Gabi Bădălău a reacționat la acuzațiile Claudiei Pătrășcanu:”Plângeri la DIICOT, fel și fel de acuzații”

Citește și: Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor:”Vreau să investesc în educația mea”

Cum și-a împăcat Ionuț Dolănescu părinții, înainte ca tatăl lui să moară

Cea mai mare dorință a lui Ionuț Dolănescu a fost să-și împace părinții. Pentru a reuși, însă, acesta s-a străduit foarte mult. A pus la cale un plan, calculat până la cel mai mic detaliu, pentru că a vrut ca mama și tatăl lui să creadă că s-au întâlnit din întâmplare, în cadrul unei emisiuni TV. Acesta consideră că atât Maria Ciobanu, cât și Ion Dolănescu își doreau să revină la relații bune.

„Am reușit, după 30 de ani, să îi împac și acesta este un lucru extraordinar. Era o emisiune în direct și am riscat foarte mult, pentru că tata putea să plece. El era un tip foarte radical. Am riscat foarte mult împreună cu doamna Elise Stan, dar iată că lucrul s-a întâmplat, până la urmă. Eu am început să plâng, mama a uitat și textul… a fost un moment foarte emoționant. Eu cred că ambii își doreau această împăcare', a declarat Ionuț Dolănescu pentru un post TV.

„Au fost suflete-pereche'

Nicio bucurie nu se compară cu cea trăită de Ionuț Dolănescu atunci când părinții lui au făcut, în sfârșit, pace, după 30 de ani. Chiar și în prezent, după ce Ion Dolănescu a murit, artistul consideră că mama și tatăl lui s-au iubit enorm șică au fost suflete-pereche.

„Sunt convins că părinții mei au fost suflete-pereche. Ei împreună au fost cel mai frumos cuplu din muzica noastră populară. Sunt convins că mama mea, Maria Ciobanu, a fost femeia vieții tatălui meu. Sunt convins că s-au iubit nebunește și probabil din această iubire exacerbată s-a născut și ura pe care și-au purtat-o timp de 30 de ani', a continuat el.

„Părinții mei s-au iubit și s-au urât în egală măsură și fără măsură'

Acum ceva timp, Ionuț Dolănescu spunea despre părinții lui că s-au iubit și s-au urât în egală măsură, însă nici astăzi nu știe de ce. I-a descris ca două pietre tari, care inițial s-au atras, iar mai apoi s-au respins. A suferit enorm cât timp ei nu și-au vorbit, dar e bucuros că i-a reunit într-un spectacol, înainte de moartea lui Ion Dolănescu.

„Părinţii mei s-au iubit şi s-au urât, în egală măsură şi fără măsură. Nu ştiu nici azi de ce. Au fost ca două pietre tari, care s-au atras, o perioadă, apoi s-au respins cu violenţă. Am suferit că nu vorbeau între ei şi au făcut, ani la rând, cam 30.

În 2004 când am reuşit să-i împac cu ajutorul televiziunii publice, am plâns în hohote, ca un copil. Din 2006, am cântat împreună, dar nu am apucat prea des să facem asta fiindcă în 2009 s-a stins tata. Însă acum sunt împăcat. Şi tare mândru că părinţii mei sunt cine sunt!’, spunea Ionuț Dolănescu, mai demult, pentru impact.ro.

Sursă foto: Facebook, Arhivă, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton