Ce ritual are Delia înainte de fiecare concert: "Mă asigur că..."

 Raiciu Adriana
.

Ce ritual are Delia înainte de fiecare concert. Delia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Are o voce incredibilă, cu care a cucerit publicul larg încă de la o vârstă fragedă. Îndrăgita artistă a făcut acum o serie de declarații cu privire la ritualul pe care îl are înainte de fiecare concert!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Delia este una dintre cele mai buni din România. Pe lângă talentul incredibil, artista surprinde pe toată lumea și cu aparițiile sale, dar și cu show-urile pe care le face an de an. Recent, ea a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat ce face înainte de fiecare concert al său.

delia-raspuns-copiidelia-raspuns-copii

Pe lângă faptul că repetă cu trupa sa, artista mai face un lucru pe care puțini cântăreți din țara noastră îl fac. Iată declarațiile oferite de Delia Matache!

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni’

Citește și: Delia spune stop glumelor misogine:’În momentul în care vorbim, o femeie este bătută undeva’

Citește și: Andra, dezvăluiri intime la Românii au talent:Nu am fost atât de proastă să mă pup doar cu Măruță

Citește și: Puya, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Adevărul…

Ce ritual are Delia înainte de fiecare concert

Delia, cunoscută și ca Delia Matache, e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. A cucerit publicul atât prin vocea ei, cât și prin stilul ei original, din toate punctele de vedere. Recent, îndrăgita artistă a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat ce face înainte de fiecare concert al său.

Se pare că înainte de un eveniment, Delia se odihenște cât de mult poate, iese la alergat și repetă cu trupa, dar are grijă ca totul să fie cu măsură, astfel încât să-și protejeze vocea.

Încerc să mă odihnesc cât de mult, dar și să alerg, să mă relaxez, repet cu trupa, dar cu măsură, astfel încât să îmi protejez vocea, mă asigur că totul este perfect din punct de vedere al producției show-ului, adică primesc update-uri constante de la echipa mea„, a spus Delia, potrivit Ego.ro.

Inspirația pentru ținute se pare că vine din locurile în care artista călătorește. Încearcă să observe ce mai apare nou și achiziționează orice piesă vestimentară care îi atrage atenția, iar apoi reușește să facă niște outfituri spectaculoase.

De fiecare dată când călătoresc, unul dintre obiective este și să urmăresc ce mai apare noi și să achiziționez piese care îmi plac, pe care să le pot folosi în concerte, ședințe foto, videoclipuri. La fel a fost și de data aceasta pentru Rockadelia„, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Cine i-a ales numele

A jonglat mult cu numele ei și a trecut de la „Acadelia', „Psiholodelia', „Deliria', la „Rocadelia'. Întrebată cine a ales să se numească așa, Delia a răspuns că mama ei a fost cea care a considerat că i se potrivește cel mai bine acest nume.

Mama și-a dorit să mă numească Delia și se pare că a fost numele potrivit, care mi-a permis să mă joc atât de mult„, a încheiat Delia.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton