Cum se simte Alexandru Arșinel, după externarea din spital. Actorul este îngrijit la domiciliu

 Ifrim Georgiana
.

Cum se simte Alexandru Arșinel, după externarea din spital. În aceste momente, actorul continuă tratamentul acasă și se află sub strictă supraveghere. În urmă cu două săptămâni, acesta a ajuns la spital, din cauza unor infecții și din cauza unor probleme cardiace. Familia acestuia a decis ca maestrul să se întoarcă acasă și nu la azilul unde fusese internat până atunci.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu două săptămâni, îndrăgitul actor s-a simțit rău, iar oamenii de la azilul în care stătea s-au îngrijorat și au chemat salvarea. Încă de la începutul anului 2022, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Din 2017, acesta are montat un stent pe artera interventriculară anterioră a inimii, una intre arterele mari din zona cardiacă. După externare, maestrul a fost dus la domiciliu pentru a continua tratamentul, nu în căminul de recuperare unde fusese internat în luna iulie.

arsi-1arsi-1

Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce externarea din spital. Se pare că actorul se confruntă cu noi probleme de sănătate după ieșirea din spital.

Citește și: Ce a decis familia lui Alexandru Arșinel, după ce a fost externat din spital.Unde a fost mutat actorul

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel, noi vești despre starea de sănătate a tatălui său:”Situația nu e gravă”

Citește și: Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului. Primele imagini cu burtica de gravidă:„Vă împărtășesc și vouă bunavestire'

Citește și: Ce mesaj i-a transmis polițista Adela Loredana soțului ei, înainte de a se sinucide:„Nu pot să mai trăiesc cu durerea asta'

Cum se simte Alexandru Arșinel, după externarea din spital

Maestrul se află la domiciliu și este supravegheat în permanență. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, acesta este din ce în ce mai slăbit și resimte efectele secundare ale medicamentelor pe care trebuie să le ia.

Mai mult, se pare că actorul nu se poate ridica singur din pat și are nevoie de perioade îndelungate de odihnă după un efort fizic. Până în prezent, fii lui Alexandru Arșinel nu au oferit alte detalii despre starea de sănătate a tatălui lor.

Contactat de către jurnaliștii de la Fanatik, Vasile Muraru, actualul director de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București și fostul colaborator al marelui actor, a refuzat să ofere mai multe detalii pe marginea subiectului: „Nu pot să spun nimic'.

Ce probleme de sănătate are Alexandru Arșinel

La sfârșitul lunii august, Alexandru Arșinel a fost externat din Spitalul Fundeni. Cristian Arșinel, fiul actorului, a susținut că tatăl său se simte mai bine și că, de multe ori, veștile privind starea de sănătate a acestuia sunt exagerate.

În urmă cu mai mult de 12 ani, maestrul Arșinel a fost subiectul unui transplant renal realizat în condiții de urgență. De atunci însă, starea lui de sănătate s-a tot înrăutățit, iar inima a fost cea care i-a pus, de-a lungul timpului, cele mai mari probleme.

„Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația (…)

Trebuie să mă concentrez să nu mă prăbușesc sau ca să pot ajunge la locul pe care mi-l fixez că trebuie să îl cuceresc. Chiar dacă e vorba de un scaun‘, spunea Alexandru Arșinel, înainte de a ajunge la azilul în care urma un tratament pentru escare.

Sursa foto: Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton