Cum se menține Eliza Natanticu în formă, fără a renunța la shaorma și cartofi prăjiți: „Încerc să mănânc sănătos, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se menține Eliza Natanticu în formă, fără a renunța la shaorma și cartofi prăjiți. Soția lui Cosmin Natanticu a devenit cunoscută după participarea la emisiunea „Asia Express'. Într-un interviu recent, aceasta a dezvăluit secretele siluetei sale și a recunoscut că nu ține nicio dietă drastică. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Eliza și Cosmin Natanticu au fost concurenți în cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Asia Express'. Aceasta provine dintr-o familie de actori și ea joacă pe scena de teatru de la o vârstă fragedă. Mai mult, este și cântăreață, iar în 2016 a participat la emisiunea „X Factor'. Recent, Eliza Natanticu a oferit câteva declarații despre stilul său de viață, susținând că nu este adepta unui regim alimentar extrem de limitat. Aceasta a fost concurentă la „Splash! Vedete la apă' și a făcut senzație îmbrăcată în costum de baie.

eli-9eli-9

Citește și: Cine este Eliza Natanticu.Soția lui Cosmin Natanticu este actriță și cântăreață

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu, juratul de la Splash! Vedete la apă.Și-a pierdut mama la 19 ani

Citește și: Povestea bărbatului care s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani.Cât a durat cea mai scurtă căsnicie

Citește și: Tania Popa a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. A părăsit competiția cu ochii în lacrimi:„Mă oftic de mor când…'

Cum se menține Eliza Natanticu în formă, fără a renunța la shaorma și cartofi prăjiți

Soția lui Cosmin Natanticu a dezvăluit că face sport acasă, chiar dacă nu urmează un program regulat de antrenamente. În ceea ce privește alimentația, aceasta a ține post intermitent, însă, în weekend-uri, nu ezită să consume produse de tip fast-food.

„Eu fac acasă yoga, am și bicicletă, mai fac așa, din când în când, dar nu pot să zic că am avut o constantă. Încerc să mănânc sănătos, dar foarte rar mă ține. Am încercat acum, de curând, să țin dieta fasting, cu două mese pe zi, nu mai mănânc după ora 18 până a doua zi la ora 14. Dar, după, în weekend, cartofi prăjiți, mănânc o shaorma, ceva.

Mulțumesc lui Dumnezeu că m-au ajutat anii de coregrafie și ce am mai făcut eu. Acum, de când sunt la Te cunosc de Undeva, având personaje dificile, cu coregrafie, a trebuit să fac mișcare. După ce termin cu Te cunosc de Undeva o să încerc niște aparate', declarat Eliza Natanticu, potrivit spynews.ro.

Cum a început povestea de dragoste cu Cosmin Natanticu

Eliza și Cosmin Natanticu au format oficial un cuplu în anul 2009, atunci când ea avea 20 de ani, iar el avea 29 de ani. S-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune și s-au căsătorit în anul 2018. Nașii lor de cununie au fost Mihai Bobonete și soția acestuia.

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine. De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem', povestea Cosmin Natanticu în trecut.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton