De ce nu se mărită Lili Sandu cu tatăl fiului ei, Silviu Țolu: „Mi-aș fi dorit să pot, dar...”

 Dumitrache Laura
.

De ce nu se mărită Lili Sandu cu tatăl fiului ei, Silviu Țolu. Frumoasa actriță formează un cuplu împreună cu Silviu Țolu, iar împreună au un băiețel. Deși sunt precum o familie, cei doi nu sunt căsătoriți. Recent, Lili Sandu a explicat motivul pentru care a tot amânat evenimentul așteptat de rude.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu se mărită Lili Sandu cu tatăl fiului ei, Silviu Țolu. Lili Sandu se declară o femeie împlinită, mai ales pe plan personal. Actrița are o relație cu fostul manechin Silviu Țolu din 2015. Cei doi s-au cunoscut la Istanbul, pe vremea când el făcea reserch pentru blogul său, iar Lili era în vacanță cu o prietenă. Silviu Țolu este mai mică cu 12 ani decât iubita lui.

Silviu Tolu si Lili SanduSilviu Tolu si Lili Sandu

Lili Sandu a primit, deja, inelul de logodnă din partea iubitului ei, dar pandemia de coronavirus le-a stricat toate planurile de nuntă. Acum, apropiații și rudele celor doi sunt curioși să afle când va avea loc marele eveniment. Cu toate astea, actrița susține că acest lucru nu este neapărat un lucru important pentru ei.

Citește și: De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului său:„Nu prea suntem cu astfel de practici'

Citește și:De ce nu a mai reușit Lili Sandu să alăpteze:”Era o piatră acolo”

Citește și: TJ Miles, adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor 2022:„Las lucrurile să vină de la sine'

Citește și: Andreea Bălan, mesaj înainte să plece la America Express:”În lumea mare plec. Cu anxietatea, atât”

De ce nu se mărită Lili Sandu cu tatăl fiului ei, Silviu Țolu

Lili Sandu are o relație frumoasă cu Silviu Țolu, iar împreună au un băiețel minunat. Cei doi formează un cuplu din 2015, iar dragostea lor este mai puternică ca oricând. Lili și iubitul ei urmau să facă nunta, dar pandemia de coronavirus le-a stricat toate planurile. Recent, vedeta a vorbit despre căsătoria cu tatăl copilului ei. Lili Sandu a mărturisit că nu prea se vede măritată, motiv pentru care nu prea se gândește la acest lucru. Chiar și așa, fosta actriță a declarat că va exista o cununie civilă, dar pentru ea și Silviu acest eveniment este doar o formalitate.

„În momentul în care eu am rămas însărcinată, a fost și pandemia, au fost și foarte multe restricții, nu se știa care, ce și cum. Am lăsat-o așa pentru că nu suntem înnebuniți după actul acela. E mai mult o formalitate în fața prietenilor, a părinților. Va fi o petrecere de cununie. Sunt un alt gen, nu mă văd neapărat mireasă. Dacă m-aș mărita mi-ar plăcea să am așa o rochie foarte vaporoasă, luată de la un designer de la noi, cu picioarele pe pământ.Ceva foarte minimalist, foarte simplu. Nu sunt genul care se visează prințesă. Nu că ar fi ceva rău! Mi-ai fi dorit să pot, dar nu sunt așa!', a declarat Lili Sandu, conform  click.ro.

Lili Sandu a trecut prin momente dificile după naștere

În urmă cu doi ani, Lili Sandu a adus pe lume un băiețel. Vedeta a vorbit recent despre perioada de după naștere, mărturisind că nu a fost una deloc ușoară. Lili a declarat că în primele luni după ce l-a născut pe fiul ei, îi era rușine să afișeze momentele grele prin care trecea. Ulterior, lucrurile au revenit la normal, iar ea și-a dat seama că acea perioadă era una firească.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă.  Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam ‘Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc.(…) î n cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți.Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc', a declarat Lili Sandu, pentru un post TV.

Lili Sandu e mamă de băiat

Pe 10 august 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți pentru prima oară. Actrița a devenit mamă la 40 de ani, tocmai atunci când își luase gândul că va cunoaște sentimentul de mamă. Micuțul Thomas Jay a reușit să îi unească și mai tare pe Lili și Silviu, care se ocupă împreună de creșterea lui.

„Pe cât de greu pare la început pe atât de strânsă devine relația dintre soț și soție, sau în cazul nostru iubit și iubită. Dar el e ca și soțul meu, chiar dacă nu s-a făcut încă actul acela. Copilul ne unește foarte mult și e o bucurie. Nimic nu ar fi putut să ne ofere așa o bucurie cum ne oferă acest copil', a mai spus Lili Sandu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton