Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu: „Parte din vină are și maică-sa”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu. Asistenta TV și motociclistul sunt împreună de mai bine de un an și s-au logodit vara aceasta. Cei doi locuiesc împreună și plănuiesc să facă nunta peste câteva luni. Acum, blondina a făcut câteva declarații despre relația cu viitoarea soacră, mărturisind că a cunoscut-o în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se cunosc din anul 2018 și formează un cuplu de aproximativ un an. Vara aceasta, motociclistul și-a luat inima în dinți și i-a adresat mare întrebare partenerei sale de viață. Cei doi plănuiesc să se căsătorească la începutul acestei veri și sunt deja ocupați cu pregătirile pentru acest eveniment important. Într-un interviu recent, frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu mama lui Cătălin Cazacu, mărturisind că a întâlnit-o încă din primele luni de relație.

r-9-1r-9-1

Ramona Olaru, despre relația cu mama lui Cătălin Cazacu și influența acesteia în viața lor de cuplu. Deși au recunoscut că parteneriatul lor nu este lipsit de certuri și discuții în contradictoriu, cei doi își trăiesc povestea de dragoste la intensitate maximă și se completează reciproc. Recent, s-a zvonit că aceștia s-au despărțit, asta după ce asistenta TV s-a mutat din casa iubitului ei. Cu toate acestea, mutarea este temporară, Ramona Olaru urmând să se întoarcă la locuința motociclistului după ce se finalizează lucrările de renovare.

Citește și: De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu:„Am luat și pisicile, e terminat'

Citește și: De ce a lipsit Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani:„Era necesar să…'. Irisha a înlocuit-o

Citește și: Oana Roman o mută pe mama ei la alt centru de recuperare. Cum se simte acum Mioara Roman:„Medicii au salvat-o de două ori anul acesta'

Citește și: Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite:”Am o criză de plâns”. Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a cunoscut-o pe mama iubitului ei în primele luni de relație. Cele două au o relație foarte bună, lucru care pare să-i dea bătăi de cap lui Cătălin Cazacu. Ramona Olaru a oferit câteva detalii despre influența viitoarei soacre în viața lor de cuplu.

„Da, am cunoscut-o pe mama lui încă din primele luni și ne înțelegem chiar foarte bine, spre disperarea lui. Zice că la starea pe care o are acum, la faptul că și-a găsit o femeie pe care să o iubească, a contribuit mult și maică-sa, dar nu spune că a contribuit ci parte din vină are și maică-sa! Asta spune el tot timpul', a susținut Ramona Olaru, potrivit playtech.ro.

Cătălin Cazacu: „Mama m-a întrebat de ce nu m-am căsătorit'

Invitat într-o emisiune televizată, Cătălin Cazacu a făcut o declarație referitoare la aportul mamei sale în viața lui sentimentală. Se pare că cea care i-a dat viață l-a sfătuit să se așeze la casa lui și să facă pasul cel mare cu Ramona Olaru.

„Mama m-a întrebat înainte să fiu cu Ramona de ce nu m-am casatorit cu ea. Parțial, o învinuiesc pe mama mea de „dezastrul ăsta', a declarat Cătălin Cazacu, în cadrul unei emisiuni TV.

„Da, sunt sub papuc!'

În spirit de glumă, Cătălin Cazacu a recunoscut că Ramona Olaru este cea care are ultimul cuvânt de zis în casă. Asistenta TV a ținut să sublinieze că lucrurile nu stau chiar așa și că nimeni nu este constrâns în această relație.

„Să nu avem discuții, că eu am tot auzit asta că eu sunt sub papuc, vreau să elimin orice dubiu: Da, sunt sub papuc! Deci ca să nu mai aud asta: uite ce face cu el, îl ține…hai, domne, terminați cu prostiile astea! Eu măcar recunosc!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton