Cum se înțelege Denis Roabeș (The Motans) cu ceilalți antrenori de la Vocea României: „O respect și o iubesc pe Irina. Nu m-am așteptat că...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum se înțelege Denis Roabeș (The Motans) cu ceilalți antrenori de la Vocea României. Denis Roabeș de la The Motans este unul dintre noii antrenori de la Vocea României, sezonul 10. El și restul juraților, Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Theo Rose se „luptă' în cadrul emisiunii pentru a avea în echipă cei mai talentați concurenți. Iată cum a reacționat artistul când a aflat despre propunerea celor de la PRO TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Trebuie să încep prin a recunoaște că am dezvoltat un fel de dependență față de The Motans, așa că s-ar putea să fiu puțin subiectivă, dar e un risc asumat… Deși cred că nu mai există cineva care să nu te cunoască, mi-ar plăcea să te prezinți în câteva cuvinte pentru cititorii VIVA! Deci… cine este artistul și omul The Motans (Denis Roabeș)?

Mereu mi se pare complicată această procedură a prezentării, nici nu-mi place, nici nu știu să vorbesc despre mine. Prefer să las ceea ce fac să vorbească pentru mine. Sau poate să-i întrebați pe apropiații mei? Mă gândesc că ar avea lucruri bune de zis. Sau măcar sper. (zâmbește) Eu sunt Denis și The Motans, un om care iubește foarte mult, în special muzica și oamenii.

denis-roabes-1-1denis-roabes-1-1

Citește și: Cum l-a afectat pe Denis Roabeș (The Motans) moartea tatălui său. Artistul vea 7 ani:„El mereu a fost cu mine și a trăit prin mine' / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cerut Denis Roabeș (The Motans) iubita, în căsătorie:„Și acum, după 5 ani, am impresia că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Citește și: Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după operație:„Mi se strânge inima'

Cum se înțelege Denis Roabeș (The Motans) cu ceilalți antrenori de la Vocea României

Dacă tot vorbeam mai sus despre dependență, hai să dezvoltăm puțin! Ce crezi tu că face ca muzica The Motans să fie atât de iubită? Pe o scară de la 1 la 10, cât de mult contează linia melodică, versurile și, nu în ultimul rând, carisma solistului?

Cred că în muzică, sau cel putin în muzica mea, contează să fie lucrate și duse la cea mai bună formă a lor toate aceste lucruri. Dar dacă e să vorbim într-un limbaj mai popular, contează foarte mult cum transmiți starea și mesajul pe care le ai în muzica pe care o faci.

Deloc surprinzător, dată fiind popularitatea de care te bucuri, ești, alături de Irina Rimes, Smiley, Tudor Chirilă și Theo Rose, unul dintre antrenorii de la „Vocea României. Cum ai primit propunerea și ce așteptări ai de la concurenți?

Am rămas foarte surprins când mi-au spus că am fost ales să fiu antrenor la „Vocea României. De la concurenți nu am așteptări, cred că ei ar trebui să aibă așteptări de la noi. Eu am pornit setat să îmi ajut oamenii din echipă ca să ajungă cât mai departe în cadrul acestui concurs și să le dau toate șansele pentru a-l câștiga.

„Nu m-am așteptat că voi avea atât de multe lucruri de învățat'

Ești pentru prima dată în această postură la un concurs de talente. Cum te înțelegi cu ceilalți antrenori?

Foarte bine, e ceva nou pentru mine. Nu m-am așteptat că voi avea atât de multe lucruri de învățat. Și mă bucur și le sunt recunoscător colegilor că împărtășesc cu mine foarte deschis și cu drag din experiențele lor.

Tu și Irina Rimes ați colaborat și pe plan muzical, iar acum vă luptați pentru concurenți… Știu că sunteți prieteni, dar bănuiesc că nu te vei lăsa sensibilizat din acest motiv. Ai vreo strategie? Ce crezi că-i va face pe concurenți să te aleagă, tu fiind new entry în echipa de la „Vocea României?

O respect și o iubesc pe Irina și nu cred că vor exista lupte între noi doi în cadrul concursului. Spun asta pentru că suntem diferiți totuși, ca artiști, ca oameni. În dependență de asta ne vom forma și echipele. Aș vrea să am în echipa mea oameni cu care rezonez, și care vin în echipa mea hotărâți sută la sută.

Cum se vede Denis Roabeș peste 10 ani

Care este cea mai mare dorință a ta pe plan muzical, dar și personal, acum?

Dorințele nu se spun. (zâmbește) Fericirea iubește liniștea.

Cum te vezi, să zicem, peste zece ani?

În primul rând, vreau să fiu sănătos și peste zece ani, ca să pot să fac orice mi-ar trece prin cap. Cochetez cu mai multe idei, dar ce voi face exact știe doar Dumnezeu. Prefer să cred că, orice voi face și oriunde voi fi peste zece ani, voi fi un om fericit.

Sursă foto: Instagram, Captură video, Oltin Dogaru, Răzvan Lupică

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton