Cu cine au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc după divorț. S-au afișat în ipostaze controversate

 Dumba Gabriela
.

Cu cine au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc după divorț. Când toți prietenii lor își căutau ținute pentru nunta fastuoasă programată pentru luna noiembrie, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat fără să privească înapoi. Nefiind vorba despre o scurtă separare sau o pauză de moment, ci despre un divorț în toată regula, nimeni nu mai speră la o împăcare. Astfel, viața merge înainte pentru Simona Halep și Toni Iuruc și foștii soți au fost surprinși în oraș, zilele astea, în diverse ipostaze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu cine au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc după divorț. Pe 8 septembrie 2022, cu câteva zile înainte de a împlini un an de căsătorie, Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț la un cabinet de avocatură din centrul Bucureștiului. Fără a da detalii despre această decizie uimitoare chiar și pentru prietenii lor, cei doi au declarat că decizia despărțirii a fost una luată de comun acord.

Toni-si-Simona-3-1-scaled-1Toni-si-Simona-3-1-scaled-1

Cu cine au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc după divorț

Pentru că planează diverse ipoteze asupra divorțului lor și toată lumea vrea să știe dacă nu cumva separarea neașteptată are legătură cu alte persoane care le-au furat inimile, paparazzi sunt tot timpul după urmele lor.

Astfel, Toni Iuruc a fost surprins în oraș de paparazzi mediaflux.ro cu noua lui mașină electrică, un BMV 754 LE, electric, al cărui preț de listă sare de 115.000 de Euro. Acesta și-a vizitat câțiva prieteni, probabil din dorința de a le arăta noua achiziție și a fost surprins relaxându-se la o cafea în oraș, cu o cunoștință.

Pe de altă parte, Simona Halep a fost surprinsă la cumpărături împreună cu mama ei, într-un complex comercial din Băneasa. Șoferul a fost cel care le-a ajutat cu pungile din supermarket

Coincidență sau nu, iată că și Halep se plimbă cu un BMW M8 nou, mașină al cărei preț sare de 150.000 de euro. Acest lucru a stârnit un val de controverse în rândul fanilor lor.

Citește și: Ce a făcut Simona Halep imediat după ce a semnat actele de divorț. Unde a plecat imediat, după vizita la notar

Citește și: Toni Iuruc, primele declarații după ce a divorțat de Simona Halep: „Am plecat pe drumuri separate! Nu…

Citește și: Cum își împart banii Simona Halep și Toni Iuruc, în urma divorțului. Ce se întâmplă cu locația aleasă pentru cununia religioasă

Citește și: Rică Răducanu, despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc:'Găsești pe altcineva și uiți de omul de acasă'

Simona Halep s-a operat după divorț și ia o pauză de tenis

La câteva zile după divorț, Simona Halep a postat pe Instagram o fotografie după operația estetică prin care a trecut și un mesaj pentru fani prin care le explică de ce a luat o astfel de decizie.

Deși inițial nu s-a dorit a fi o operație estetică, în cele din urmă a fost îmbinat utilul cu plăcutul și din dorința de a-și rezolva problemele cu respirația, Simona Halep a decis să corecteze și forma nasului dacă tot este anesteziată.

Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.„, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Ulterior, Simona Halep a declarat că va lua o pauză de tenis și nu va mai juca în 2022.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton