Ce regrete are Cătălin Cazacu, după despărțirea de mama fiului său: „Acum îmi dau seama că...”

 Raiciu Adriana
.

Ce regrete are Cătălin Cazacu, după despărțirea de Nicoleta Delinescu, mama fiului său. Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de cinci ani. Cei doi au decis apoi să meargă pe drumuri diferite, însă nu s-au înțeles prea bine după terminarea relației. Iată ce regrete a avut prezentatorul în timpul relației cu îndrăgita artistă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce regrete are Cătălin Cazacu, după despărțirea de Nicoleta Delinescu, mama fiului său. În urmă cu mai bine de 10 ani, Cătălin Cazacu a cunoscut-o pe Nicoleta, femeia care urma să-l facă tată pentru prima dată. Prezentatorul TV a încercat să o cucerească pe femeia care în urmă cu un an își pierduse soțul. Relația lor a fost una extrem de frumoasă, însă au decis că este mai bine să meargă pe drumuri diferite.

32214714-1599574980095641-698997762691170304-n32214714-1599574980095641-698997762691170304-n

După ce s-au despărțit, fostul concurent de la Exatlon și Nicoleta Delinescu și-au aruncat cuvinte dure și chiar au ajuns să își rezolve problemele la tribunal. Cătălin Cazacu a vorbit acum despre cel mai mare regret pe care îl are din timpul relației cu artista.

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu.A avut relații cu multe femei celebre

Citește și: S-au certat și s-au și împăcat?Cătălin Cazacu, reacție după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

Citește și: Cristi Marinescu, adevărul despre partidele de amor de la Puterea Dragostei:'La hotel, pe unde am apucat…'

Citește și: Virgil Ianțu, adevărul despre cearta cu Ștefan Bănică.De ce nu și-au vorbit câteva luni

Ce regrete are Cătălin Cazacu, după despărțirea de Nicoleta Delinescu, mama fiului său

Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu au fost împreună cinci ani, iar apoi au decis să meargă pe drumuri diferite. După ce au decis să se despartă, cei doi au început să-și arunce tot felul de cuvinte și chiar au ajuns să își rezolve problemele la tribunal.

Însă, odată cu trecerea timpului, aceștia au început să se înțeleagă mai bine. Ba chiar mai mult, fostul concurent de la Exatlon susține că are o relație foarte bună acum cu mama copilului său.

„Dacă ești împăcat cu chestiile astea și dacă lucrurile astea merg în viață înainte…Toată lumea are un trecut. În momentul în care mă întâlnești pe mine, vin la pachet cu trecutul meu. 

Timpul le rezolvă pe toate. Eram foarte tineri. Aveam 23 de ani. Ce minte aveam? Ea este mai mare ca mine cu 10 ani. Am făcut un copil, nu ne-am înțeles, apoi am ajuns să ne certăm. Acum îmi dau seama că sunt prostii, dar sunt orgoliile alea atunci. Noi avem o relație atât de mișto în momentul ăsta. Eu cu mama copilului meu suntem prieteni atât de buni, ne spunem atât de multe chestii și acceptăm că viețile noastre merg înainte', a spus Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru

Ei bine, prezentatorul a reușit să își găsească liniștea acum alături de Ramona Olaru. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor și se pare că au de gând să facă și nunta anul acesta.

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim.Sper să fie anul acesta.„, a declarat Cazacu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton