Cum se înțeleg Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, la un an de când formează un cuplu: „Nu e musai de făcut nuntă”

 Ifrim Georgiana
.

Alice Peneacă și omul de afaceri Dragoș Caliminte și-au oficializat relația anul trecut. Recent, cei doi au fost surprinși împreună la lansarea filmului „Pup-o, mă 3', acolo unde au făcut câteva declarații despre povestea lor de dragoste. La patru ani de la divoțul de Bobby Păunescu, actrița radiază de fericire alături de noul ei partener, însă nu se grăbește să ajungă din nou în fața altarului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În anul 2018, Alice Peneacă divorța oficial de fostul ei soț, Bobby Păunescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, iar actrița a justificat separarea prin nepotrivirea de caracter și prin faptul că a realizat că „dragostea de sine este mult mai importantă'. Anul trecut, Alice Peneacă și-a oficializat relația cu noul ei iubit, Dragoș Caliminte. Pe rețelele de socializare, aceștia au postat mai multe fotografii din vacanțele în care au mers, chimia dintre cei doi fiind la cote maxime. La un an de când a început povestea lor de dragoste, Alice Peneacă și Dragoș Calaminte se înțeleg extraordinar și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

al9al9

Multă lume s-a întrebat cum decurge relația dintre Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, iar răspunsul a fost oferit chiar de cei doi, prezenți la lansarea unui film. Aceștia obișnuiesc să meargă împreună la diferite evenimente și nu se sfiesc să-și arate dragostea în mediul online.

Citește și: Cum arată Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, la 4 ani de la divorț. Este total schimbată!

Citește și: Este oficial! Alice Peneacă și Bobby Păunescu au divorțat

Citește și: Nasrin Ameri, primele declarații despre sexul și numele bebelușului: „O să fiu sinceră și o să vă spun că…'. De ce a ascuns vestea că este însărcinată

Citește și: „Am în continuare probleme mentale, dar…”. Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

Cum se înțeleg Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, la un an de când formează un cuplu

Fosta soție a milionarului Bobby Păunescu este în al nouălea cer de când l-a cunoscut pe noul ei partener, după cum a mărturisit chiar ea recent. Cei doi sunt pasionați de călătorii și trăiesc o poveste de dragoste pasională. Deși susțin că relația decurge cât se poate de mine, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

„Foarte bine suntem! Nu e musai de făcut nuntă! Noi ne înțelegem bine! Suntem împreună de mult timp!', a declarat fotomodelul, potrivit ciao.ro.

La rândul lui, tânărul antreprenor susține că o căsătorie nu ar schimba radical natura relației dintre el și partenera lui, fiind o decizie care trebuie luată la momentul potrivit: „E o normalitate, nu e  o chestie care schimbă ceva!'.

Cum se menține Alice Peneacă în formă

La 31 de ani, Alice Peneacă este de o frumusețe rară și se bucură de o talie parcă trasă prin inel. Actrița a recunoscut că nu ține dietă și nu-și refuză poftele alimentare, deși noul ei iubit consideră că are un regim cât se poate de echilibrat.

„Sincer, el e martor, mănânc de toate! Și la ore târzii, n-am nicio dietă!', a recunoscut fosta soție a lui Bobby Păunescu.

„Ești echilibrată! Nu pot să zic că mănâncă dezordonat sau neglijent', a completat-o Dragoș Caliminte.

În cuplul format din Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, se pare că tânărul antreprenor este cel care se ocupă mai mult de gătit și recunoaște că este una dintre marile lui pasiuni: „Îmi place să gătesc și după cum se vede cred că îmi iese, nu?'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton