Cum gestionează Jorge gelozia în căsnicia cu soția lui, Ramona: „Am avut o singură sclipire, anul ăsta. O încurajez să fie cât mai sexy, să o admire cât mai mulți” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Am aflat cum gestionează Jorge gelozia în căsnicia cu soția lui, Ramona. Răspunsul ne-a venit chiar de la sursă, căci Jorge a acceptat să ne vorbească, printre altele, și despre căsnicia lui în revista VIVA! Deși, de regulă, nu e o fire geloasă, cântărețul ne-a dezvăluit că s-a simțit încercat de un astfel de sentiment chiar anul acesta. Ne-a spus, însă, că nu are nicio problemă ca partenera lui să se îmbrace sexy și să fie admirată și de alte persoane, inclusiv bărbați, pentru că nu poate decât să fie mândru de asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sunteți deja un cuplu cu vechime, așa că trebuie să ne spui care este secretul vostru! Mai reușiți să petreceți timp doar în doi, ca la început, gesturile romantice încă mai există între voi?

Asta va trebui să observați voi dacă încă mai există gesturile. Eu știu sigur că există. Sfaturi nu sunt în măsură să dau. Cred că, odată cu timpul și cu experiențele și situațiile din viață, mergând amândoi în aceeași direcție și trăgând la aceeași trăsură, dispar orgoliul, teama de necunoscut, frica de a pierde și se instalează încrederea reciprocă, respectul și iubirea necondiționată.

jorge-1jorge-1

Citește și: „Am avut și falimente, și încasări mari. Atunci când am fost la pământ…'. Prin ce greutăți a trecut Jorge în carieră / EXCLUSIV

Citește și: Jorge, la 11 ani de la divorțul de Alina Laufer, mama fiicei lui: „A fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea. Am făcut-o pentru mine și Karina' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Andreea Ibacka: „Odată ce am diversificat meniul copiilor, mi-am îndreptat atenția către alimente…'. Ce se întâmplă cu soțul ei, Cabral / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alexia Eram cu Mario Fresh, după 6 ani de relație: „Sunt foarte irascibilă de fel. Sunt geloasă'

Cum gestionează Jorge gelozia în căsnicia cu soția lui, Ramona

Fără să ne ascundem în spatele cuvintelor, tu ești un bărbat bine, cu succes la doamne și domnișoare. În ce măsură ți-a ajutat sau, de ce nu?, ți-a creat asta probleme în viața personală, dar și în cea profesională?

Eu nu credeam că există piedici dacă arăți bine. Credeam că lumea măcar te tratează normal, însă nu e așa. Este evidentă eticheta pe care unii o pun când văd pe cineva frumos, dar prost. Sau o mică invidie. Acum sunt relaxat. Am ajuns la 40 de ani și nu mă mai interesează. Asta încerc să le învăț și pe fetele mele. Să aibă încredere și să nu ia de-a gata faptul că sunt frumoase. Succesul nu vine către cei frumoși. Vine către cei care depun muncă și se dezvoltă profesional.

„Am avut o singură sclipire de gelozie, ce crezi?, anul ăsta'

Ești un tip gelos sau mizezi pe încrederea necondiționată în relația de cuplu? Te deranjeză când soția ta este privită admirativ de alți bărbați sau ți se pare flatant?

Am avut o singură sclipire de gelozie, ce crezi?, anul ăsta. Eu nu am fost niciodată gelos, și nu pentru că sunt indolent, ci pentru că soția mea nu mi-a dat niciodată motive. Eu o încurajez pe soția mea să fie cât mai sexy, să se aranjeze cât mai mult. Să o admire cât mai mulți. Nu am nicio problemă.

Care este starea ta de spirit actuală? Ce consideri că lipsește din viața ta în momentul de față?

Viața mea este perfectă așa cum este. Sunt recunoscător pentru fiecare zi și oportunitate, pentru tot ce am, și am și planuri de viitor bine stabilite pe care le îmbrățișez la momentul perfect, atunci când e momentul. Sunt în mood de muncă, de învățat, de distracție și de construit în continuare.

„Din fiecare lucru, mic sau mare, avem câte ceva de învățat'

În final, aș vrea să ne dezvălui care este cel mai important sfat pe care l-ai primit în viață de la părinții tăi și care te-a ajutat să devii omul de azi.

De la tata am învățat să fiu respectuos cu toată lumea și să fiu mereu în mișcare, activ, iar de la mama, să primesc tot ce vine spre mine în viață. Din fiecare lucru, mic sau mare, avem câte ceva de învățat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Marius TNF (PRO TV)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton