Cum se antrenează Gina Pistol și Smiley îaninte să devină părinți: "Îmi pun ceasul să sune la 2-3 noaptea..."

 Dumba Gabriela
.

Gina Pistol este pe ultima sută de metri, are bagajul la ușă deja pentru că va deveni mamă. Emoționat, Smiley abia așeaptă să devină tată și face deja „antrenament” pentru momentul în care în viața lor va apărea bebelușul mult așteptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În doar câteva zile, Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți și dacă viitoarea mămică și-a pregătit bagajul pentru momentul în care fetița va decide să vină pe lume, cântărețul face de ceva vreme pregătiri intense pentru momentul în care își va ține în brațe primul copil.

fhrr-1-1fhrr-1-1

Smiley a început să citească articole despre bebeluși și chiar a apelat la sfaturile prietenilor care sunt deja tați de fete, respectiv Mihai Bobonete, Răzvan Fodor și rapperul DOC. Discuțiile lor au fost postate pe Youtube, în cadrul emisiunii online a artistului: '8, 8 și ceva, FIX'.

'În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp. A mea preferă fructele.

Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Citește și: Cum a început relația dintre Smiley și Gina Pistol:’Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală’

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină:'Oare mai scap de ele?'

Citește și: Andreea Marin, replică pentru Leonard Miron, după ce a acuzat-o că-și promovează prietenii la TVR:’Se folosește de numele meu’

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită ', a povestit Smiley în cadrul emisiunii sale online.

Smiley: 'Îmi pun ceasul să sune la 2-3 noaptea, să mă obișnuiesc'

Smiley spune că deja se pregătește pentru nopțile albe pe care le va avea după ce fetița va ajunge acasă și, în acest sens, glumește spunând că își pune ceasul să sune noaptea pentru a se obișnui cu lipsa somnului.

'Să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul. Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul. Îmi setez ceasul să sune așa, random, la 2-3 noaptea, să mă învăț cu trezitul.

Și dacă tot m-am trezit, dau o FIFA și beau o bere. Ce e clar, versuri pentru rolul de tată, am făcut chiar înainte să fiu conștient de asta. De exemplu: de unde vii la ora asta, pe unde ai umblat?', a mai glumit Smiley.


Gina și Smiley s-au filmat certându-se… pe telecomandă

Gina Pistol și Smiley s-au filmat într-o ipostază inedită, cu doar câteva zile înainte să devină părinți. În intimitatea casei lor, când se ceartă… pe telecomandă. Gina voia să se uite la Chefi la Cuție, iar Smiley la Românii au Talent.

Pe contul său de Instagram, Smiley a postat un video foarte haios în care el și frumoasa lui iubită se ceartă pe telecomandă. Gina Pistol voia să se uite la Chefi la cuțite, iar artistul – la Românii au talent. Motivul este lesne de înțeles.

Cei doi îndrăgostiți fac parte din trusturi diferite și emisiuni diferite. Mai exact, Smiley face parte din Pro TV, respectiv Românii au talent, iar Gina Pistol din Antena 1, respectiv Chefi la cuțite. Drept urmare, cearta pe telecomandă era inevitabilă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton