Jador și mama lui, apariție surpriză la Chefi la Cuțite: "Dacă nu iau cuțitul..."

 Lupescu Anca
.

Jador, Faimosul de la Survivor, a ajuns în platoul Chefi la Cuțite, alături de mama lui. Cântărețul i-a surprins pe cei trei jurați, care au gustat din preparatul său și al mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador și mama lui au venit la Chefi la Cuțite, spre surprinderea celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Jador și mama lui au venit pentru a obține cuțitul, iar toată presatația lor poate fi urmărită în ediția de astăzi, 8 martie, de la ora 20:30.

IMG_2507IMG_2507

Miza pentru el este una foarte mare. Mi-a zis soră-mea să nu mai vin acasă daca nu aduc cuțitul!', a declarat artistul.

Rămâne de văzut dacă va obține sau nu cuțitul.

Jador se accidentează grav la Survivor

Din primele imagini apărute înainte de emisiunea în care vom afla ce se întâmplă cu Jador, se poate observa că Faimosul este pur și simplu distrus de durere. De altfel, nu este prima accidentare serioasă suferită de Jador. Manelistul a avut probleme grave și cu spatele, iar durerile i-au dat bătăi de cap în ultima perioadă.

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor:'E multă ură între noi!' Ce acuzații le-a adus colegilor

Citește și: Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme.Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador’

Nici psihic nu stă prea bine Jador, chiar dacă pare că s-a împăcat totuși cu Culiță Sterp, cântărețul este foarte trist pentru că Majda a plecat acasă. Cu toate că a ales în funcție de performanțele sportive și de aceea a nominalizat-o Jador pe Majda, el regretă că nu a fost salvată de votul publicului.

„Îmi pare foarte rău că am votat-o pe Majda, pentru că există o legătură spirituală, de suflet, între noi, dar merita. Următoarea săptămână nici nu vreau să-mi imaginez dacă voi fi nevoit să nominalizez unul dintre băieți, a spus cântărețul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton