„M-am operat. 20 de oameni au fost cu mine. La reanimare au intrat pe rând mama, Cabral, fratele meu”. Cum s-a schimbat viața Andreei Ibacka, după ce a fost suspectă de cancer la sân / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum s-a schimbat viața Andreei Ibacka, după ce a fost suspectă de cancer la sân. În anul 2017, soția lui Cabral Ibacka a trecut prin clipe delicate. Actrița și prezentatoarea TV a fost suspectă de cancer la sân, dar, din fericire, după operație, biopsia i-a infirmat toate temerile. De atunci, vedeta a rămas, spune ea, cu un „obicei excelent'. Iată despre ce este vorba și cât de greu i-a fost în acele momente din viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea, în timp ce soțul tău, Cabral, a luat o pauză de la televiziune, tu ai revenit în forță pe micul ecran cu un nou proiect, ce a debutat recent pe Happy Channel. Spune-ne tu mai multe despre emisiunea „Happy Café, în care faci echipă cu Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Care e atmosfera din platou și din culise?

Vă așteptăm cu multă voie bună de luni până vineri, de la 17.30, pe Happy Channel, cu un format relaxat de tip infotainment (divertisment cu tot cu componentă educativă, cum ar fi, acum am aflat și eu cum îi spune). Noi chiar ne distrăm tare la filmări, apoi râdem cu poftă și la vizionare. Eu zic că-i semn bun, că-i chimia aia bună. Iar rubricile noastre sperăm să vă țină în fața televizoarelor: parenting, educație fi nanciară, fashion & beauty, secrete din culisele serialului „Lia – Soţia soţului meu (de la Antena 1), interviuri cu vedete şi multe altele.

andreea-ibacka-2-1-1andreea-ibacka-2-1-1

Citește și: Cum gestionează Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui. Există momente în care simțim diferit' / EXCLUSIV

Citește și: „Șocul și povara au fost așa de mari încât…”. Cum a depășit Andreea Ibacka perioada când a fost supectă de cancer la sân

Citește și: Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului: „I-am dat mesaje și nu mi-a răspuns…”

Citește și: Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu: „Numele meu este o marcă înregistrată”. Cu ce se ocupă, de fapt, iubita lui Gabi Bădălău

Cum ai reacționat când ai primit propunerea? Ai fost greu de convins sau ai acceptat din prima?

Cine mai ține socoteala al câtelea proiect alături de doamna Ruxandra Ion este?! Cu foarte mult entuziasm, desigur. Unele subiecte continuă munca mea de pe blog din ultimii 10 ani (andreeaibacka.ro).

Cum s-a schimbat viața Andreei Ibacka, după ce a fost suspectă de cancer la sân

Andreea, acum ceva timp ai trecut printr-un moment delicat în ceea ce privește sănătatea. Ai ajuns să te operezi, după ce ai fost suspectă de cancer la sân. Îmi închipui cât de speriată ai fost… Dar mai bine te las pe tine să ne dezvălui cum a fost și cum s-a rezolvat totul.

Așa este, în 2017 am trecut printr-un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte că mi-a fost la fel de greu să le dau vestea părinților mei cum mi-a fost să procesez vestea, să accept riscul bolii în sine. Înăuntrul meu a fost furtună și am preferat să păstrez povestea pentru noi.

Am avut norocul de a ajunge pe mâini excelente, m-am operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit, ei mi-au dat foarte multă putere), iar biopsia a infirmat temerile. La reanimare au intrat pe rând mama, Cabral, fratele meu. Amețită cum eram, încercam să fiu vigilentă și le-am pus pe rând aceleași întrebări pentru a mă convinge că au toți trei aceleași răspunsuri, aceeași versiune, cea adevărată. Sunt mega norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită.

Andreea Ibacka a lucrat într-o bancă și voia să facă fotbal de performanță

Spune-mi cinci lucruri mai puțin știute despre tine. Poate ai vreo pasiune inedită, despre care lumea nu a aflat până acum…

În studenție am lucrat la bancă, sunt oameni care încă îmi spun că mă recunosc de la ghișeu. Am studiat 8 ani de vioară și 4 ani de pian. În copilărie mi-ar fi plăcut să fac fotbal de performanță, participam la toate campionatele de tenis de picior din cartier. Mi-ar plăcea să fiu pilot de raliu. Familiei mele, nu. Sunt șanse mari să mă vezi în trafic conducând o dubă, cu tot cu remorcă la cârlig.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Marius Bărăgan, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton