Alecsandru Dunaev revine pe micile ecrane, în serialul "Lia-Soția soțului meu". Ce rol va interpreta

 Dumitrache Laura
.

Alecsandru Dunaev, protagonistul serialului Adela revine pe micile ecrane. Actorul va apărea în serialul „Lia-Soția soțului meu”, de la Antena 1. Acesta va interpreta rolul lui Răzvan, vărul cosmopolitan al lui Petru și Pavel, îndrăgostit de Alice, soția lui Petru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alecsandru Dunaev este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Acesta a fost protagonistul serialului Adela, de la Antena 1 și a reușit să-i cucerească pe români cu talentul său actoricesc. Acum revine pe micile ecrane cu un nou rol.

alexandru dunaevalexandru dunaev

Săptămâna aceasta va apărea un nou personaj în serialul „Lia-soția soțului meu”, de la Antena 1. Alecsandru Dunaev îl va interpreta pe Răzvan, vărul lui Petru și Pavel. Se pare că acesta are legături vechi cu Alice, interpretată de Ioana Blaj.

Citește și: Cine este Romeo Visca, noul actor din serialul Lia. A studiat la Hollywood

Citește și:Toto Dumitrescu joacă în serialul Lia, de la Antena 1. Ce rol a primit fiul lui Ilie Dumitrescu: „Este o provocare”

Citește și:Rebel Wilson și iubita ei, Ramona Agruma, s-au logodit, la Disneyland: „Am spus DA”

Citește și:Survivor România 2023. Trei Războinici au fost propuși spre eliminare, iar Mihai Zmărăndescu și Robert Moscalu sunt în scandal

Alecsandru Dunaev revine pe micile ecrane, în serialul „Lia-Soția soțului meu

Alecsandru Dunaev, protagonistul serialului Adela, revine pe micile ecrane cu un nou personaj. Acesta va juca în serialul „Lia- Soția soțului meu”, de la Antena 1. Alecsandru îl va interpreta pe Răzvan, verișorul lui Petru și Pavel, care are legături vechi cu Alice, soția lui Petru. Când totul părea că nu se va mai complica, apare un nou personaj care este decis să complice lucrurile și mai mult. Răzvan a încercat să rupă legătura cu Alice după ce aceasta s-a căsătorit cu Petru, iar vestea că aceasta și-a revenit din comă, îl face să renunțe la viața lui din străinătate și vrea să îi fie alături lui Alice.

Răzvan e o provocare pentru mine. E o provocare să-i înțeleg acțiunile, ce-l mână în luptă, ce-l face să se trezească de dimineață, ce-l face să nu renunțe, chiar dacă sorții îi sunt potrivnici.Vă invit să-l descoperiți și voi pe Răzvan și să vă surprindă și pe voi ce efect are ambiția asta nebună a lui. E de bine? E de rău? O să vă amuze? O să vă irite? Puțin din toate? Habar n-am, descoperim! „Lia – Soţia soţului meu” e un proiect fresh, efervescent și mă bucur că pot aduce și eu aportul meu la acest aflux de tinerețe, prospețime, de voie bună!', a mărturisit actorul Alecsandru Dunaev.


Cine sunt actorii din serialul „Lia – soţia soţului meu', de la Antena 1

„Lia – soţia soţului meu' este noul serial românesc de la Antena 1. Acesta a avut premiera pe 12 ianuarie și este difuzat în fiecare joi, de la ora 20.30 pe Antena 1. Producția este adaptată după drama turcească Asla Vazgeçmem – Never let go. Ștefan Floroaica, Ioana Blaj, Ana Bodea sunt protagoniștii serialului.

Ana Bodea o interpretează pe Lia, o tânără de 20 de ani care se căsătorește cu Petru Vornicu, interpretat de Ștefan Floroaica. Ioana Blaj o interpretează pe Alice, soția lui Petru, care a ajuns în comă în urma unui grav accident provocat chiar de ea. Alice este extrem de răzbunătoare, iar cei din jurul ei nu vor duce o viață liniștită alături de ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton