Cum l-a schimbat pe Cătălin Botezatu lupta cu cancerul. A luat o decizie radicală: „Îmi este rușine să recunosc, dar am pus iar munca pe primul loc, în detrimentul sănătății” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cătălin Botezatu ne-a povestit în revista VIVA! cum l-a schimbat lupta cu cancerul. Acum câțiva ani, desginerul a simțit că este la un pas de moarte, după ce a primit diagnosticul crunt. Din fericire, însă, acesta a reușit să învingă boala, iar, în timp ce se afla pe patul de spital, a luat o decizie radicală. Iată despre ce este vorba și cum ajutorul cui își ține acum sub control problemele de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin, s-au scris multe despre problemele tale de sănătate. Pentru că ești o fire deschisă, te întreb direct: a fost vreun moment în care te-ai simțit, cu adevărat, aproape de moarte? Dacă da, ce gânduri ai avut, atunci?

Da… A fost momentul în care am primit acest diagnostic de cancer. Am trecut prin cinci operații, iar atunci am crezut că doar Dumnezeu mă poate salva, și așa s-a și întâmplat. În cazul bolnavilor de cancer sau al celor care au boli foarte grave contează în procent de 50 la sută moralul, puterea. Restul ține de tehnologie, tratament și profesionalismul medicilor. În urmă cu câțiva ani, am avut și probleme cu inima, am cinci stenturi. Se pare că la mine cifra cinci are o însemnătate specială. Dar am trecut prin toate cu optimism, chiar și printr-o pancreatită acută.

catalin-botezatu-13-1catalin-botezatu-13-1

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii:„La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, după ce a încercat să se sinucidă:„Au fost momente de slăbiciune'. Cum l-a schimbat experiența paranormală cu un șaman / EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei. Vor petrece Crăciunul împreună:„Nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani'

Citește și: Însărcinată în șapte luni, Nicoleta Dragne are probleme cu picioarele:”Nu mai pot să merg. Medicii spun că…”

Cum l-a schimbat pe Cătălin Botezatu lupta cu cancerul

Cum te-a schimbat această experiență? Cum e viața după cancer? Cum te-a schimbat la nivel psihic?

Când eram pe patul de spital, chiar mă gândeam că acest diagnostic mă va face foarte egoist, pentru că am avut foarte mult timp să mă gândesc la tot și la toate. Dimpotrivă, am devenit mai bun, mai apropiat de oameni, chiar dacă sunt mai puțin credul. Am făcut și atunci o a doua selecție a oamenilor care merită atenția mea cu adevărat. Am realizat atunci că timpul este foarte prețios și am decis să îl acord oamenilor din jurul meu care merită.

Știi cum se spune, întotdeauna e loc și de mai rău… Dar, prin câte ai trecut, te mai sperie ceva?

Nu, absolut nimic. Mă sperie doar că aș putea dezamăgi oamenii, că aș putea să nu fiu așa cum își doresc. Am grijă să urmez niște norme, astfel încât să nu deranjez foarte mult Divinitatea, în care eu cred.

„Îmi este rușine să recunosc, dar am pus iar munca pe primul loc, în detrimentul sănătății'

Cum gestionezi acum problemele de sănătate? Mai urmezi vreun tratament, cât de des mergi la control, ce indicații speciale ai?

Îmi este rușine să recunosc, dar am pus iar munca pe primul loc, în detrimentul sănătății. Am un consilier extraordinar, Eva Pavel, care este „alarma mea, mă sună și îmi spune mereu când trebuie să merg la control și ce trebuie să mai fac. Încerc să deviez discuțiile, dar nu prea reușesc. (zâmbește) Ajung la controale cât de des pot, nu respect întotdeauna ce spun medicii, dar tratamentul îl iau așa cum mi-a fost prescris.

La final, aș vrea să aflu și ce proiecte profesionale mai ai pentru viitorul apropiat, că știu prea bine că nu suporți să stai degeaba..

Majoritatea sunt legate de fashion. Am câteva prezentări în țară, apoi voi avea show-uri la Dubai, la Abu Dhabi și Geneva. Am început să lucrez la cele două colecții pentru Paris Fashion Week și New York Fashion Week. Am și un proiect de televiziune, însă mă gândesc dacă voi avea timp să mă implic, având în vedere și proiectele imobiliare pe care le desfășor.

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton