Cum s-au distrat vedetele de Halloween. Iulia Albu și-a înspăimântat fanii!

 Oana Pantazi
.

De câțiva ani buni, Halloween-ul face parte dintre sărbătorile populare și la noi, așadar, părinți și copii se distrează costumându-se și mergând la colindat! Iată cum s-au costumat vedetele de Halloween!

Vedetele autohtone au sărbătorit Halloween din plin! Chiar dacă este considerată o sărbătoare importată și cârcotașii o consideră nepotrivită, iată, la fel ca Valentine’s Day, și Halloween are tot mai mulți adepți la noi în țară. Drept urmare, în anii din urmă fenomenul a luat amploare, sărbătorindu-se inclusiv în grădinițe și în școli. Până la urmă este vorba despre All Hallows’ Even, sărbătoarea creștină a tuturor sfinților, până la urmă o sărbătoare creștină.

Adelina Pestrițu s-a costumat în Maleficent de Halloween

Și anul acesta, fanii Halloween s-au pregătit temeinic, cu costume care mai de care, și nici vedetele nu au făcut excepție. Oana Roman, Iulia Albu, Adelina Pestrițu, Noelle Vlasov, Anda Adam, Jorge și mulți alții s-au distrat de Halloween, de dragul copiilor lor ori, pur și simplu, de dragul distracției. Anda Adam, de exemplu, a ales să-și picteze toată fața în culori vii și și-a pus perucă roz, dar parcă nu a fost la fel de convingătoare ca Iulia Albu, care și-a desenat tot un cap de mort, însă mult mai înspăimântător.

Cât despre Adelina Pestrițu, aceasta arată chiar splendid în rol de Maleficent, dar, de departe, cea mai amuzsantă a fost Andreea Berecleanu, care și-a făcut niște schimbări cu ajutorul unei aplicații care i-a schimbat complet chipul. Ce a ieșit veți vedea în fotografiile pe care le-au postat chiar ei pe conturile de socializare.

Iulia AlbuIulia Albu

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton