Anna Lesko și fostul soț și-au încheiat socotelile! Ce pensie de întreținere va plăti DJ Vinnie pentru fiul său și unde va locui copilul

 Oana Popoiag
.
Anna Lesko divorțAnna Lesko divorț

Toamna a debutat surprinzător, cu divorțul neașteptat dintre Anna Lesko și DJ Vinnie și se încheie cu stabilirea termenilor separării. S-a aflat ce pensie de întreținere va plăti artistul pentru fiul pe care îl are cu Anna, precum și datele custodiei.

După divorțul surprinzător dintre Anna Lesko și DJ Vinnie, survenit după opt ani de relație care părea una extrem de sudată, iată că cei doi încheie orice socoteală la început de noiembrie.

Ce pensie de întreținere va plăti fostul soț al Annei Lesko pentru fiul lor

Cancan.ro a intrat în posesia termenilor divorțului, ce vizează atât datele custodiei copilului, cât și suma pe care DJ Vinnie o va plăti lunar pentru necesitățile fiului său.

Artistul va contribui lunar cu suma de 200 de euro pentru creșterea și îngrijirea copilului, în vreme ce băiețelul va locui la domiciliul celebrei sale mame.

Anna Lesko, mesaj misteros pe Facebook la o lună de la divorț

Nu trecuse mai mult de o lună de la aflarea veștii că Anna Lesko divorțează, când artista a postat pe rețelele sociale un mesaj criptic, despre evoluția unei relații.

„E drăguț la început. Se mută împreună. Fac cunoștință cu obiceiurile, gusturile, preferințele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri înveți să le accepți iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante.

Se creează rutină. Devin familiari și crește sentimentul de siguranță. Începi să dai „raport' unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în următoarele 10 minute și până când va veți vedea la sfârșitul zilei, etc…Familiaritatea asta de multe ori se dovedește a fi un anti-afrodiziac ', a scris Anna Lesko pe Facebook.

Foto: Instagram

Citește și:

Amalia Năstase, pe coperta VIVA! de noiembrie, alături de cei trei copii! A slăbit 32 kg și a îmbrăcat aceeași rochie din 2012

Victor Slav vorbește în premieră despre relația cu Bianca Drăgușanu, după divorț: cine o crește pe fiica lor, Sofia, și cum și-au împărțit responsabilitățile

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton