Cum s-au cunoscut, de fapt, Andreea și Cabral Ibacka: „Poftim apa, prăpădito”

 Ifrim Georgiana
.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Andreea și Cabral Ibacka. Actrița a făcut dezvăluiri despre începuturile relației cu prezentatorul de televiziune și a recunoscut că prima lor interacțiune nu a avut loc în timpul filmărilor telenovelei „Inimă de țigan', ci într-un context cu totul diferit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de un deceniu, Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cererea în căsătorie a venit la trei ani de relație, iar anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Povestiri de noapte', prezentată chiar de Cabral. Cei doi au împreună doi copii, Namiko și Tiago, și se ocupă în egală măsură de creșterea acestora. De când a devenit mămică pentru a doua oară, Andreea Ibacka a recunoscut că este mai obosită, însă reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze.

andreea-ibacka-1andreea-ibacka-1

Deși actrița spune că nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, cei doi formează astăzi unul dintre cele mai solide și vesele cupluri din România. Iată cum s-au cunoscut, de fapt, Andreea și Cabral Ibacka!

Citește și: Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral își strigă copiii „Petunia' și „Leagăn':„Am intrat în…'

Citește și: Andreea Ibacka, detalii neștiute despre căsnicia cu Cabral:”Schimbările majore dintre noi au apărut odată cu…”

Citește și: Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele'

Citește și: Dana Săvuică, după criticile primite în online: „O femeie, dacă a trecut de o anumită vârstă, nu mai are dreptul să călătorească, să iubească, să facă sex?”

Cum s-au cunoscut, de fapt, Andreea și Cabral Ibacka

Actrița a povestit că l-a întâlnit pentru prima dată pe Cabral într-o benzinărie, cu doi ani înainte de începerea filmărilor pentru telenovela „Inimă de țigan'.  Aceasta a recunoscut că l-a simpatizat mult, chiar dacă a mai fost nevoie de timp pentru a forma o conexiune.

„El mă văzuse și a mai leșinat o dată după mine. El m-a întâlnit într-o benzinărie, cu vreun an-doi ani înainte să fim colegi în Buftea.

Practic, l-am lovit cu leuca în cap de atunci. Asta a fost înainte să ne cunoaștem oficial. Noi nu am debutat așa clasic, nu au cântat îngerii când ne-am văzut. În primă fază, eu nu l-am simpatizat foarte tare și n-am avut o conexiune prea bună.

A fost pentru prima oară când am văzut că face un gest drăguț, aplaudabil, având până atunci doar remarci aiurea, răutăcioase, nepotrivite, din punctul meu de vedere. Întind mâna și el îmi zice, ‘Poftim apa, prăpădito', a mai spus Andreea Ibacka.

„El numără verile'

Actrița a mărturisit că soțul ei este genul de om care încearcă să se bucure de fiecare experiență pe care i-o oferă viața și sunt rare momentele când spune „nu'.

„Probabil se întâmplă asta de la o vârstă. Criza vârstei mijlocii cred că ne-a lăsat deja, dar după o anumită vârstă ești mai conștient. El numără verile. Că ai atâtea veri să te distrezi.

Pentru el, vara este supremă. El e genul de om care nu trece prin viață pur și simplu. Își dorește să se bucure de fiecare chestie care i se întâmplă. În general, nu spune nu experiențelor. Practic, el are toate pasiunile. Din păcate, avem prieteni care ne-au părăsit mult prea tineri', a povestit Andreea Ibacka, potrivit fanatik.ro.

Andreea Ibacka, mai împlinită de când a devenit mamă

Andreea a declarat că relația dintre ea și Cabral a devenit mai puternică odată cu nunta, dar și cu venirea pe lumea a fiicei lor. Actrița a mai dezvăluit că mereu și-a dorit să fie mamă, iar acest lucru i-a schimbat viața. Andreea Ibacka a adus pe lume primul copil în 2018.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă.

Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia', a mărturisit Andreea Ibacka, pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton