Cine este Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor. Au împreună doi copii

 Laciu Andreea
.

Multă lume s-a întrebat cine este Diana Șucu, soția lui Dan Șucu. Juratul de la Imperiul Leilor are o familie superbă și are doi copii împreună cu frumoasa lui parteneră de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dan Șucu și Diana Lăscărescu, așa cum se numea înainte de căsătorie, și-au unit destinele în fața legii în aprilie 2007. Doar câteva luni mai târziu, rosteau și jurămintele de iubire în fața lui Dumnezeu. Sunt amândoi la a doua căsătorie, dar acum pare că au tras lozul câștigător. Împlinesc 17 ani de relație, iar Diana Șucu a profitat de acest moment ca să îi transmită un mesaj emoționant soțului ei.

120277924_3219669741421667_9103171933966411436_n-1120277924_3219669741421667_9103171933966411436_n-1

Cine este Diana Șucu, soția lui Dan Șucu?

Diana Șucu se numea Diana Lăscărescu înainte să devină soția lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor. Ea s-a căsătorit pentru prima oară atunci când avea doar 19 ani, dar a divorțat după doar opt ani de Cezar Lăscărescu, un cunoscut om de afaceri. Fostul ei soț s-a stins din viață în anul 1999. Diana a lucrat în trecut ca prezentatoare TV și mărturisea într-un interviu că părinții ei nu au fost deloc de acord ca ea să se căsătorească la doar 19 ani cu Cezar.

„Părinții mei au fost foarte supărați când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită și s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorțat și l-am cunoscut pe Dan, soțul meu actual', mărturisea Diana Șucu, conform Ego.ro.

Citește și: Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de relație.Cum au sărbătorit în Italia

Citește și: Ce dietă ține Tania Budi la 54 de ani:”Porția de mâncare la jumătate”

Citește și: De ce refuză Dan Șucu de la Imperiul Leilor să se pensioneze: „Nu aș vrea să renunț vreodată…”

Citește și: Ce vârstă are Daniela Gyorfi:„E doar un număr în buletin. Contează ce am realizat până acum'

Juratul de la Imperiul Leilor și Diana au împreună doi copii

Diana și Dan Șucu formează un cuplu minunat din anul 2007. După 17 ani de iubire par la fel de fericiți. Iar împlinirea lor în viață a fost completată și de venirea pe lume a celor doi fii. Dan Matei are acum 16 ani, în timp ce fratele lui, Andrei Cristian, are 14 ani.

Recent, Diana a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care l-a descris pe juratul de la Imperiul Leilor drept prințul care a cucerit-o total în urmă cu aproape două decenii.

„Eu cred că în inconștientul fiecărei femei se află o Prințesă gata să se ofere total atunci când întâlnește un bărbat care îi întruchipează arhetipul masculin și de care se îndrăgostește. Prințul meu a intrat în viața mea în urmă cu 17 ani', a scris Diana Șucu, conform libertateapentrufemei.ro.

„4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă. Practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!', mai scria Diana Șucu, în anul 2021.

Ce avere are Dan Șucu

Este poreclit „Regele mobilei” din România, iar acest renume i se potrivește mănușă. Nu degeaba se numără acum printre Leii de la Pro TV. Iscusit afacerist, Dan Șucu a știut cum să scoată bani gârlă cu stil și a și făcut o avere pe măsură.

S-ar părea că Diana și Dan Șucu au suficienți bani încât să trăiască liniștiți tot restul vieții dacă mâine s-ar închide total afacerea lor. Conform estimărilor făcute de revista Forbes, în anul 2011, juratul de la Imperiul Leilor avea o avere estimată la aproximativ 150 de milioane de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton