Cum s-a înțeles Daniel Buzdugan cu Andreea Marin când făceau echipă la TVR Iași și în ce relații sunt acum: „La ea, nu mergea cu...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

La începuturile carierei lor, Daniel Buzdugan și Andreea Marin au lucrat împreună la TVR Iași, dar el ne-a dezvăluit abia acum cum s-au înțeles. O perioadă, cei doi au făcut echipă pentru emisiunea „Țara lui Piticot'. Omul de radio își amintește și acum cu drag de acele vremuri, spunând că-l leagă niște amintiri foarte plăcute de fosta lui colegă de la TVR Iași. O descrie și acum drept „una dintre cele mai frumoase fete din țară' și susține că era o fire „foarte organizată'. Iată ce ne-a povestit actorul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La TVR Iași, ai făcut echipă cu Andreea Marin, pentru emisiunea „Țara lui Piticot. Cum te-ai înțeles cu ea și ce relație aveți acum?

Am amintiri foarte plăcute. A fost foarte plăcut, fiindcă era una dintre cele mai frumoase fete din țară, ca și acum. Ea era foarte organizată. La ea, nu mergea cu spontaneitate, adică aveam un text, pe care trebuia să-l învăț. La un moment dat, nu mi-am învățat textul și eram atât de speriat, încât am luat toate textele emisiunii și le-am aruncat. Le-am rupt ca să fie panica aia, să nu mai știe ce aveam eu de învățat și să o dăm pe spontaneitate.

daniel-buzdugan-9-2daniel-buzdugan-9-2

Dar, nu, a trebuit să scriem din nou textele, să le învățăm. Era o fată foarte organizată. Un om de televiziune și un producător foarte bun, pentru că școala de acolo, de la TVR Iași, era o școală foarte bună de televiziune. Filmai foarte mult ca să-ți iasă un material foarte bun și nu se filma ca acum. La TVR, filmai ore întregi ca să dai câteva minute pe post.

Citește și: De ce și-a mutat Daniel Buzdugan copiii de la școala privată la cea de stat: „Practic, iei de la gura copilului. Sunt facultăți în afară unde nu plătești atât' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Daniel Buzdugan și soția lui, Monica, în urmă cu 22 de ani: 'A fost dragoste la prima vedere. Mi-era o frică, de nu vă spun'

Citește și: De ce Oana Roman și-a dus mama la azil, dar și cât plătește lunar pentru îngrijirea ei: 'Costă foarte mult. Nu e demnitate să…'

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, discuții aprinse în platoul Chefi la cuțite. De ce au strigat unul la altul: „Restul sunt proști și el este deștept!'

Cum s-a înțeles Daniel Buzdugan cu Andreea Marin când făceau echipă la TVR Iași și în ce relații sunt acum

Foarte bună, foarte bună (n. red. relația cu Andreea Marin). O admir pentru ce a făcut și ce a realizat. Îmi pare rău că un om ca ea nu este în televiziune încă.

După ce ai absolvit Liceul Economic și eșecul de la Facultatea de Filozofie, ulterior ai dat la Teatru. Cine te-a încurajat să urmezi această cale? Părinții au fost de acord cu alegerea ta?

Da, nu am avut nicio opreliște. M-au lăsat în pace, mai ales că veneam din perioada aceea în care, în clasa a IX-a, făceam figurație la Operă, mă știam cu toată lumea, cu toți actorii de acolo, cu toți cântăreții. Mama spera să termin facultatea și să lucrez în domeniu. M-au încurajat și prietenii, gașca pe care o aveam.

Ce compromisuri a făcut Daniel Buzdugan pentru carieră

Ce compromisuri ai făcut pentru celebritate?

Nu am simțit că am făcut compromisuri pentru că eu am rămas eu, adică nu mi-am pus o platoșă, nu m-am deghizat în altcineva. N-am fost un om artificial. Am fost eu și n-am simțit că am făcut compromisuri. Compromisul e, nu știu, oboseala, faptul că pleci mult de acasă, trezitul foarte devreme, puține ore de somn, de cele mai multe ori astea au fost compromisuri.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton