Maria Roman de la „Mireasa” și iubitul ei s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

 Ifrim Georgiana
.

Maria Roman este câștigătoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasa', de la Antena 1. Nu demult, fosta concurentă de la show-ul matrimonial anunța că este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel. Recent, Maria Roman a avut un alt eveniment important în viața ei, căci aceasta și partenerul ei de viață au spus „Da' în fața ofițerului de stare civilă. Iată primele imagini de la nuntă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Roman a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Mireasa'. Aceasta a participat la cel de-al treilea sezon al emisiunii matrimoniale și s-a căsătorit cu Liviu Oltean, cei doi plecând acasă cu premiul în valoare de 40.000 de euro. La scurt timp după încheierea emisiunii de la Antena 1, Maria Roman și Liviu Olteanu au divorțat, fosta concurentă motivând că nu a putut să accepte trecutul soțului ei de la acea vreme.

ma8ma8

După divorțul de Liviu Olteanu, Maria Roman și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, iar cei doi urmează să devină părinții unui băiețel. Fericitul anunț a fost făcut de fosta concurentă de la „Mireasa' la începutul lunii martie, pe rețelele de socializare.

Citește și: Maria Roman, câștigătoarea sezonului 3 Mireasa, este însărcinată: „Mi-a îndeplinit cea mai de preț dorință”

Citește și: Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3. Este asistentă într-un cabinet stomatologic

Citește și: Cine este Ciprian Enea de la „Chefi la cuțite'. Are 13 pașapoarte: „Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii'

Citește și: Primele imagini cu Lidia Buble și Horațiu Nicolau când se sărută. Au fost surprinși în ipostaze tandre, pe stradă

Maria Roman de la „Mireasa' și iubitul ei s-au căsătorit

De curând, Maria Roman de la „Mireasa' și iubitul ei au spus „Da' în fața ofițerului de stare civilă. Pe rețelele de socializare, aceasta a făcut publice mai multe imagini de la fericitul eveniment. Fosta concurentă de la emisiunea matrimonială a fost cerută în căsătorie chiar de Ziua Îndrăgostiților.

În ziua cea mare, Maria Roman a purtat o rochie lungă, vaporoasă, cu mâneci decupate, iar părul l-a avut prins într-un coc. Buchetul miresei a fost compus din lalele albe.

„Nu mă așteptam chiar deloc, a fost ciudat că înainte m-a supărat puțin, fiind Valentine’s Day mi-a adus flori, dar nu mi-au plăcut, că eu sunt mai pretențioasă așa, știu că gestul contează, dar eu sunt așa mai răsfațată puțin. Mi-a adus flori galbene și eu nu suport culoarea galben, bine, sunt și puțin geloasă și am stat așa acolo la terasă cu prietenii de la pârtie mai bosumflată.

La un moment dat am zis că mi-e frig și hai să coborâm de pe pârtie, iar atunci mi-a zis prietena mea că vine iubitul meu de la baie și mergem imediat. Am simțit atunci că vine așa prin spatele meu și când m-am întors era deja în genunchi, cu inelul și florile. Am început să plâng, eu plâng foarte greu, a fost foarte emoționant',  a spus Maria Roman despre cererea în căsătorie, potrivit SpyNews.ro.

Maria Roman de la „Mireasa' va deveni mamă

La începutul lunii martie, Maria Roman a anunțat că urmează să devină mamă pentru prima dată. Fosta concurentă de la „Mireasa' va aduce pe lume un băiețel și a hotărât să-i pună numele Antonie Andrei.

„Mulțumesc doamne pentru cea mai mare minunea din viata mea! În viață omul trece prin multe încercări si bune si rele dar, Dumnezeu mi-a fost alaturi si mi-a împlinit cea mai de preț dorinta, de a fi mamica. Mulțumesc Doamne! Ne-am dorit enorm un băiat', a scris Maria Roman, în dreptul videoclipului.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton