Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis de Ziua Marinei, la Constanța. Prima Doamnă a avut o apariție spectaculoasă

 Oana Pantazi
.

Președintele Klaus Iohannis a participat azi, la Constanța, la festivitățile ce au avut loc de Ziua Marinei, acesta fiind însoțit de soția sa, Carmen, care a avut, ca de obicei, o apariție remarcabilă. Iată cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă și cum a onorat însemnele Marinei.

Pe 15 septembrie, credincioșii ortodocși sărbătoresc Sf. Maria, care este și patroana Marinei, așadar, în fiecare an, de Ziua Marinei au loc festivități impresionante la mal de mare. Și anul acesta, președintele Klaus Iohannis a participat la festivități, el fiind însoțit de soția sa, Carmen. Și de data aceasta Prima Doamnă a făcut o alegere interesantă, având o apariție spectaculoasă.

Detaliul care a scos rochia în evidență

Carmen Iohannis a purtat o rochie albă, până la genunchi, care i-a evidențiat corpul bronzat. Deși extrem de simplă, rochia a ieșit în evedință datorită elementelor de culoare albastră de pe umeri, care arătau ca niște trese (culorile Marinei sunt alb și albastru). Prima Doamnă a accesorizat outfitul cu o gentuță fucsia, ochelari de soare și sandale cu toc și a purtat o coafură cu bucle lejere, în timp ce președintele, extrem de elegant, a ales un costum închis la culoare, cămașă albă și cravată bleu.

La festivitatea de la Constanța au participat mii de oameni, la spectacolul grandios organizat de Forțele Navale participând și nave și militari din țările aliate.

Foto: Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton