Cazul care a șocat lumea. Monica Mares face amor în fiecare noapte cu fiul ei: ”Este dragostea vieții mele”

 Stamen Diana
.

Așa ceva credeam că nu există. Monica Mares face amor cu fiul ei în fiecare noapte. Povestea interzisă de dragoste dintre mamă și fiu a făcut încojurul lumii. Cei doi vor să lupte pentru relația lor.

Este de necrezut. Monica Mares, o femeie de origine hispanică, din statul american New Mexico, dar și băiatul ei riscă 18 de luni de închisoare, dacă vor fi găsiți vinovați de incest. Femeia, în vârstă de 36 de ani, și Caleb Peterson luptă pentru relația lor și au cerut oamenilor să îi susțină, potrivit dailymail.co.uk. Cei doi au vorbit despre relația lor pentru presa internațională și au mărturisit că fac parte dintr-o anume minoritate sexuală, GSA, membrii săi practicând relaţiile dintre rudele apropiate.

'Este dragostea vietii mele si nu il pot pierde. Copiii mei il iubesc, toata familia il place. Nimic nu poate interveni intre noi, nici macar inchsioarea. Trebuie sa fiu cu el. Cand vom iesi din inchisoare, daca vom fi condamnati, ne vom muta intr-un stat care permite astfel de relaţii', a declarat femeia.

Monica Mares avea 16 ani atunci când l-a născut pe Caleb, iar apoi l-a dat spre adopție. După 18 ani, femeia și-a revăzut băiatul și l-a luat acasă de la părinții săi adoptivi care locuiau în Texas. Monica Mares este dispusă să renunțe la ceilalți copii pentru Caleb.

FOTO: Captură YouTube

Monica MaresMonica Mares

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton