„Mi s-a urcat la cap alcoolul”. Cum s-a îmbătat Andreea Bălan la America Express, în timpul unei probe

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bălan s-a amețit la America Express, în timpul unei probe. În ultima ediție a emisiunii, concurenții au fost supuși unor probe neașteptate și dificile. Ajunși în Guatemala, aceștia au fost nevoiți să urce în vârful pirmidelor, să recite un poem mayaș și să consume un pahar cu alcool pur. Cunoscuta cântăreață s-a amețit, în timp ce Andreea Antonescu a susținut că se simte rău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Concurenții de la America Express au ajuns în Guatemala, cea de-a doua țară de pe traseul „Drumul Aurului'. Aceștia au fost nevoiți să urce în vârful piramidelor, probă care i-a provocat mari dificultăți lui Cătălin Scărlătescu. Bucătarul s-a simțit rău și a avut nevoie de o pauză pentru a continua traseul. După ce au ajuns în vârful piramidei, participanții emisiunii au avut parte de o nouă provocare. Echipele au fost puse să învețe un poem mayaș pe care să-l recite în fața judecătorului și au fost răsplătite cu o poțiune cu alcool.

aa9aa9

Andreea Bălan s-a îmbătat la America Express, în timpul unei probe. Până acum, echipa formată din cele două artiste a demonstrat multă ambiție, însă au fost acuzate că nu respectă regulamentul competiției. În edițiile trecute, Ovidiu Buta spunea că Andreea Bălan a format o alianță cu celelalte echipe, după ce el și Joaquin Bonilla au fost propuși spre eliminare pentru prima dată.

Citește și: „Trebuie să știi cum să-ți vinzi marfa”. Ce sfaturi a primit Andreea Bălan de la tatăl ei la început de carieră

Citește și: Andreea Bălan, la un pas să renunțe la America Express de dorul fiicelor. Cum a decurs revederea: „Toată cursa am avut în ghiozdan o felicitare pe care mi-a dat-o Ella' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu, la un pas să abandoneze competiția America Express. De ce a fost lovit de o localnică: „Pe mine avea boală de când a ajuns acolo'

Citește și: „Aia nu mai este familie'. De ce s-a despărțit Marius Elisei de Oana Roman, de fapt. Detalii neștiute din relația lor

Cum s-a îmbătat Andreea Bălan la America Express, în timpul unei probe

După ce au urcat în vârful piramidei, cele două artiste au fost supuse unei noi provocări. Acestea au învățat un poem mayaș pe care l-au recitat în fața judecătorului. Drept răsplată, concurentele au primit un pahar cu alcool pur, pentru a prinde curaj pe traseu. Andreea Bălan s-a amețit, în timp ce Andreea Antonescu a acuzat o stare de rău.

„Stai că mi s-a urcat la cap alcoolul, hi hi hi! Fată, acum mi s-a urcat la cap! Nu stau jos că e murdar', a precizat celebra cântăreață.

„Paletă plecăm de aici! Aoleu, mi-e rău! Aia nu știu ce era, dar îmi e rău tare, îmi vine să vomit. Jur, n-am băut atâta alcool în viața mea. M-au luat toate căldurile', a spus Andreea Antonescu.

„Eu am simțit poțiunea magică!'

După ce au recitat poemul și au consumat băutura alcoolică, cele două artiste au fost nevoite să găsească o vilă din Guatemala. Ajunse la destinație, concurentele au primit o ecuație în sistemul numeric mayaș pe care trebuiau să o rezolve. Se pare că poțiunea primită le-a dat unele bătăi de cap, căci Andreea Bălan nu și-a putut stăpâni hototele de râs.

„Eu am simțit poțiunea magică!', a spus artista.

„Eu eram așa, cu o bucată Andreea Bălan lângă mine care era foarte entuziastă și cu ecuația. Deci m-a luat o amețeală, nu știu ce era ai, dar îmi e rău tare. Nu mai râde! (…) M-a lovit în cap de m-a nenorocit', a zis Andreea Antonescu.

„Am văzut că pe tine te pierd!', i-a mai spus artista colegei sale de echipă.

„Nu mă împinge că nici eu nu sunt mai brează', a fost replica Andreei Antonescu către Andreea Bălan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton