Cine este Crina Abrudan de la Survivor 2023. Este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Crina Abrudan de la Survivor 2023. Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor emisiunii de pe Pro TV. Recent, patru persoane s-au alăturat celor două echipe de la Survivor România. Două au ajuns în tribul Faimoșilor și alte două în cel al Războinicilor. Ei bine, despre Crina Abrudan s-au scris multe de-a lungul timpurilor și nu este deloc străină de presă și lumina reflectoarelor. Totuși, sunt și telespectatori care nu au prins perioada ei de glorie în televiziune și se întreabă cine este, dar și care este trecutul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim cine este Crina Abrudan. Pentru început, este cea mai nouă alăturare a tribului Faimoșilor de la Survivor România. Își dorește să dea tot ceea ce are mai bun și să se întoarcă acasă cu marele premiu, căci nu degeaba este soția fostului fotbalist Gabi Popescu. Iată cine este Crina Abrudan de la Survivor 2023!

abrduan-9abrduan-9

Crina Abrudan este extrem de fericită că poate participa la Survivor România 2023. A intrat în echipa Faimoșilor, iar singurul ei scop este acum să vină acasă cu marele premiu și să dovedească tuturor că poate face tot ceea ce își propune.

Bună! Mă numesc Crina Abrudan. Lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine. Pentru aventură. Pentru ca după atăţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.', a afirmat fosta știristă la intrarea în competiție.

Crina Abrudan – carieră

Cine este Crina Abrudan de la Survivor 2023. Înainte de a se retrage din lumina reflectoarelor și viața publică, Crina Abrudan a făcut senzație în domeniul presei. Vreme de 15 ani a fost prezentatoare de știri sportive, iar apoi, timp de 4 ani a lucrat în zona de radio. Totuși, a sosit momentul să lase în urmă televiziunea și tot ceea ce însemna acest domeniu. Nu a ezitat și și-a deschis propria afacere. Acum, la 45 de ani se poate declara o femeie împlinită din multe puncte de vedere.

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor 2023. A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și: Kamara și Andrei Krișan au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023: „Nu mă împinge, mă”

Crina Abrudan a achiziționat în urmă cu câțiva ani un apartament. Nu a stat prea mult și l-a transformat apoi într-un loc de joacă pentru copii. Afacerea a dat roade mai repede decât oricine se aștepta. Bineînțeles, acest lucru nu a putut decât să-i aducă zâmbetul pe buze.

„După aproape un an de muncă, am deschis Lanas Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia', a anunțat fosta știristă în anul 2017, potrivit Click.

Citește și: Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubit și este, din nou, o femeie singură: 'Nu am mai vorbit de atunci…'

Citește și: Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Cine vine în echipa Războinicilor

Crina Abrdan – viață personală

Cine este Crina Abrudan de la Survivor 2023. Ei bine, dacă am aflat cine este din punct de vedere al carierei, cât și de unde este cunoscută, a sosit momentul să vorbim despre viața ei personală. Mai concret, fosta prezentatoare TV este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu. Cei doi se iubescu cu foc din anul 2008, însă au luat decizia de a se căsători în anul 2017.

Ei bine, nu este de mirare că decizia de a trece la următorul pas a venit atât de tâziu. În 2013, Crina Abrudan și soțul ei au fost la un pas de despărțire. Pe atunci, se zvonea că Gabi Popescu ar fi fost cucerit de o femeie mai tânără, însă iubirea lor a învins. Au decis să își mai acorde o șansă, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste!

Care este cel mai mare regret al Crinei Abrudan

Crina Abrudan are tot ceea ce își dorește din punct de vedere profesional și material. De asemenea, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei. Totuși, deși sunt împreună din anul 2008, cel mai mare regret al ei este că încă nu a devenit mamă până la vârsta de 45 de ani. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit de mai multe ori că a ales să se concentreze pe carieră. A lăsat pe locul doi rolul de mamă, cu toate că soțul ei și-a dorit un copil încă de la începutul relației lor.

cover-viva-februarie-small-1-328cover-viva-februarie-small-1-328

Crina Abrudan: 'Vă mulțumesc foarte mult pentru primire'

Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Crina Abrudan se consideră cu adevărat o persoană norocoasă fiindcă poate face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023. Ea a decis să spună acest lucru public în fața tuturor, mai ales după ce văzut că Faimoșii sunt din ce în ce mai bine. Ce-i drept, nu sunt deloc puțini cei care au încredere în ea, mai ales că silueta ei o poate ajuta foarte mult la probe. Are un corp la care multe femei doar visează, însă totul pe baza unor diete stricte și a unui program regulat.

Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor. Îmi doresc ca împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire. Mă bucur să fiu aici', a mai spus Crina Abrudan înainte de a începe competiția Survivor România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton