Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie: „Nu ne plac momentele tensionate. Dacă ne certăm...”

 Miniosu Alexandra
.

Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie. Carmen Trandafir și Emil Grădinescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt căsătoriți de 10 ani și se iubesc la fel ca-n prima zi. Artista recunoaște, însă, că, la fel ca-n majoritatea relațiilor, și ei mai întâmpină unele certuri. Din fericire, au o soluție imediată pentru a le rezolva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen, arăți senzațional, parcă nu a trecut timpul peste tine…

Păi nu a trecut. (zâmbește)

carmen-trandafir-12-1carmen-trandafir-12-1

Citește și: Cum se înțelege Carmen Trandafir cu fiica ei adolescentă, Ana:„Îi ofer o oarecare libertate controlată. Este educată să nu…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Carmen Trandafir cu Emil Grădinescu, după 10 ani de căsnicie:„Este calm și mai strict. La noi, certurile…'

Citește și: Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Cum a decurs prima întâlnire cu părinții ei:„L-au cunoscut la ziua mamei mele'

Citește și: Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere:„Un loc de care suntem fascinați'. Artistul este pregătit să devină din nou tată

Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie

Cum reușești să te menții?

Asta-i o întrebare care mă pune într-o situație inconfortabilă. Nu consider că mă mențin într-o stare așa cum îmi doresc. Lucrez la asta, dar dacă vezi ceva din afară, atunci este ceea ce simt eu pe interior. Probabil echilibrul se reflectă în afară, ca să zic așa. Echilibrul, felul de a fi… Faptul că sunt minionă mă ajută mai mult, apoi bucuria de a ajunge cât mai repede acasă la Ana, la familie. Cred că echilibrul și liniștea. Doamne ajută, să avem în continuare!

Echilibrul ți l-a dat mai mult familia sau cariera?

Și, și. Dar mai mult familia. Pentru că lucrurile stau așa: cât urmam cariera și eram alături de mama și de frații mei, îmi doream ca, peste ani, să am o familie. A fost OK, toate trebuie să vină la timpul lor. Dacă însă ar fi trecut timpul și nu mi-aș fi format o familie, s-ar fi simțit asta, pentru că mi-am dorit. Am vrut mereu să am o familie. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta!

Dar eu muncesc în continuare, cânt, lucrez la un album. Vreau să scot ceva deosebit la anul, în 2023, și atunci cred că se completează una pe cealaltă. Ai mei au și acasă o femeie, o mamă liniștită. Poate dacă spun împlinită este prea mult, dar liniștită sunt, fiindcă nu sunt doar mamă și soție, ci îmi și fac meseria, cânt.

De ce a stat Carmen Trandafir o perioadă departe de lumina reflectoarelor

Totuși, o perioadă ai vrut să stai departe de lumina reflectoarelor… De ce?

Da. Atunci așa am simțit. Pentru că nu era o perioadă în care să mă simt inspirată. Nu mă mai inspira nimic. Nu găseam un drum să ies la lumină, muzical vorbind. Plus că, odată cu venirea Anei pe lume, mi am dorit să stau mai mult cu ea, de când s-a născut până în primii ani de grădiniță. Și chiar un pic peste. Când spuneam „gata, de acum trebuie să mă desprind!, tot simțeam nevoia să mai fiu lângă ea, chiar dacă mama mă ajuta mult. Și am simțit, am simțit… până când a venit momentul să mă separ, să îmi văd și de-ale mele. Asta am simțit și nu îmi pare rău.

Te-ai încărcat sufletește din punctul ăsta de vedere…

Și să-ți mai spun ceva! Pandemia asta pe mine, cinic spus, m-a ajutat oarecum. Pentru că mi-a oferit foarte mult timp să mă gândesc la ceea ce îmi doresc să fac mai departe. Am avut timp pentru mine să creez, să scriu versuri, să gândesc piese, am înregistrat chiar în pandemie și apoi, când s-a putut ieși, am început să promovez. A fost, să zicem, și un punct pozitiv în toate astea.

Carmen Trandafir, despre soțul ei: „Emi e un om înțelept, adică trecut de prima tinerețe'

Tu și soțul tău ați împlinit 16 ani de relație și 11 ani de căsnicie, un mariaj longeviv în ziua de azi… Care este secretul relației voastre?

Nu există niciun secret. Suntem noi, ne-am găsit. Emi e un om înțelept, adică trecut de prima tinerețe, și m-a făcut să devin și eu, chiar dacă, într-un fel, și eu eram destul de matură pentru vârsta mea. Tot timpul am fost matură pentru vârsta mea, dar cu ajutorul lui Emi am devenit și mai înțeleaptă. Adică, dacă ne certăm puțin, reușesc și eu să cedez și să… ne împăcăm. Întotdeauna ne recunoaștem greșeala, și asta e mare lucru. Și oprim imediat momentele tensionate. Nu ne plac.

Bănuiesc că te sfătuiești cu el și în privința carierei, nu-i așa?

Da, este alături de mine. Vine cu idei. Da, cum să nu? Ne sprijinim unii pe alții.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Facebook, Arhivă VIVA, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton