Alice de la Survivor a fost cerută de soție de Musty: "Mi-a dat un inel din Republica Dominicană, cu scoică". De ce nu se căsătoresc încă

 Dumba Gabriela
.

Musty și Alice de la Survivor au planuri de nuntă, dar nu se căsătoresc prea curând! Alice, fostă concurentă din primul sezon de la Survivor, a dezvăluit că Musty i-a dat un inel și a cerut-o în căsătorie, dar ea nu se grăbește să facă acest pas. Amandoi visează, până la nuntă, să se mute împreună și să testeze și viața în doi, în aceeași casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Musty a știut din prima că Alice este aleasa lui și i-a dat un inel de logodnă când se aflau în Republica Dominicană, pe vremea când nici măcar nu formau un cuplu. Cei doi fac acum planuri să se mute împreună, dar nu se căsătoresc deocamdată, deși sunt convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt.

bomba-musty-si-alicebomba-musty-si-alice

De ce nu vrea Alice să se mărite cu Musty, deși a primit inel de la el

Alice își dorește foarte mult să devină, mamă, doar că nu acum. Totuși, și-a imaginat deja cum vrea să arate copilul ei cu Musty, dorindu-și fetiță.

Acum nu sunt pregătită să fac copii. Deși am 26 de ani, mă consider mică. Îmi imaginez că fetița noastră va fi creață, mulatră„, a spus Alice, conform Wowbiz.

Totuși, aceasta a mărturisit că nu vrea momentan să se căsătorească și nu vrea nici copil. Alice și-a dat iubitul de gol, cum că ar fi cerut-o demult, cu un inel adus tocmai din Republica Dominicană.

„Eu momentan nu vreau nici căsătorie, nici copil, dar la un moment dat normal că o să vreau nuntă. E important asta pentru o femeie. Îmi dau seama că dacă o să-i fac un copil, va apărea și inelul. El nu pune preț pe asta, dar mi-a dat un inel din Dominicană, cu scoică. Deci, m-a cerut înainte să fim împreună', a mai spus Alice.

Citește și: Ce a spus Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca, în direct, la TV: „Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite'

Citește și: De ce nu a plecat Andreea Raicu din România. A vrut de multe ori să se mute: ‘Mă minunez de fiecare dată’

Citește și: Ce mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne? „Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr’/ EXCLUSIV

Nu se căsătoresc acum, dar Alice și Musty se mută împreună

Alice și Musty au dat din casă despre planurile lor de viitor. Din afirmațiile celor doi, ambii vor să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.

„În curând o să ne mutăm împreună. Deja trăim împreună de când ne știm, dar acum, oficial, o să ne mutăm împreună, într-o casă nouă, amândoi. Doamne-ajută, ne merge bine, ne iubim, mai avem și noi, ca orice relație, diferențele noastre, dar tragem înainte, avem proiecte

Ea este aleasa. Tot ce pot să zic e că îmi doresc să fie totul bine pentru viitorul apropiat și ca totul între noi să fie superb”, a spus Musty pentru WOWbiz.ro.

Nici Alice nu s-a lăsat mai prejos cu declarațiile de dragoste pentru Musty.

„La început nu credeam că o să ajungem așa, noi o perioadă ne-am ascuns. Din ce în ce am început să stăm mai mult împreună, am hotărât că vreau să stau mai mult cu el. Ne căutăm să locuim împreună, pe o perioadă nelimitată.

Și eu simt că el este alesul. Nu știu ce se întâmplă mai încolo, dar da, asta simt acum și cred că și el”, a adăugat Alice.

Alice, adevărul despre relația cu copiii lui Musty

Musty mai are copii dintr-o relație anterioară, iar Alice deja i-a cunoscut. Cu cel mai mare dintre ei a avut o interacțiune mai aprofundată și l-a putut cunoaște mai bine. Astfel, ne-a spus cum se înțelege cu acesta și cât timp a stat la ei acasă.

„Mă înțeleg foarte bine cu copiii lui. L-am văzut cel mai mult pe cel mare, care e mai tăcut, așa e el, mai retras, dar îmi place foarte mult de el. A stat la noi cam o lună. Când un copil e foarte cuminte, nici nu ai ce să zici. Și el a fost ok cu mine.”, a mai mărturisit Alice.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton