Cum a reacționat Monica Anghel, după ce a fost criticată că a slăbit 30 de kilograme: „Îmi spun că arăt îngrozitor”

 Dumba Gabriela
.

Cum a reacționat Monica Anghel, după ce a fost criticată că a slăbit 30 de kilograme. Monica Anghel nu a avut niciodată frustrări legate de greutatea ei, că tot este acesta un subiect intens discutat zilele acestea. Cântăreața spune că a fost toată viața grasă, dar nu a slăbit pentru că avea o problemă cu greutatea ei și pentru a fi mai sănătoasă. Monica Anghel spune că se plăcea și înainte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Monica Anghel, după ce a fost criticată că a slăbit 30 de kilograme. Monica Anghel a slăbit mult, însă, paradoxal, artista a mărturisit recent că nu s-a văzut niciodată grasă. În cele din urmă, decizia a venit și ca urmare a unei afecțiuni de care suferea, iar după operația la coloană Monica Anghel a slăbit enorm.

154981154981

Cum a reacționat Monica Anghel, după ce a fost criticată că a slăbit 30 de kilograme

Cu siguranță în momentul în care urca pe scenă fanii ei erau vrăjiți de vocea Monicăi Anghel și nu erau nicidecum preocupați de aspectul fizic al artistei. Totuși, ea a admis că, înainte de a lua decizia de a slăbi, acumulase multe kilograme în plus, dar că nici măcar nu realiza acest lucru.

Nu este niciun secret. Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot.

M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc.

Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot„, a declarat Monica Anghel pentru ego.ro.

Citește și: Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, găsită moartă în casă, de unul dintre copii. Avea 44 de ani

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea la America Express:„M-am întors cu….’

Monica Anghel: Fiecare om trebuie să se accepte așa cum e'

Vedeta a explicat că fiecare trebuie să se iubească așa cum este, pentru că, până la urmă, ar fi plictisitor ca toți să arătăm la fel. Când vine vorba despre secretul său, marea artistă a explicat că mănâncă puțin și sănătos și face mișcare:

Și ce fac? Mănânc foarte sănătos, mănânc foarte puțin, fac mișcare. Rețeta este aceeași, nu este niciun secret. Trebuie doar să ne dorim acest lucru. Dacă ni-l dorim, dacă nu ni-l dorim nu este niciun fel de problemă. Fiecare om trebuie să se accepte așa cum e.

Ar fi, până la urmă, plictisitor să fim toți grași sau toți slabi sau toți să avem picioarele nu știu cum, sânii nu știu cum și așa mai departe. Ar fi plictisitor. Trebuie să ne acceptăm așa cum suntem, să ne respectăm așa cum suntem și să încercăm să avem o relație cât mai bună unii cu ceilalți.'

Monica Anghel a dezvăluit că sunt mulți oameni care o critică acum, ținând cont de aspectul său fizic. Totuși, ea nu pleacă urechea la gurile răutăcioșilor, căci iubirea de sine este mult mai importantă:

Sunt foarte mulți oameni care acum îmi spun că arăt îngrozitor, că arăt ca moartea în vacanță chiar a scris cineva. Mă rog, este problema lor, fiecare este liber să zică ce vrea, pe mine nu mă deranjează chestiunile acestea, ba chiar mă amuză foarte tare pentru că eu știu adevărul. Atâta timp cât eu mă uit în oglindă și îmi place de mine, este OK', a mai spus cântăreața pentru EGO.ro.

Ce dietă ține Monica Anghel

Acum doi ani, într-un interviu VIVA!, artista ne-a povestit totul despre cum a ajuns la performanța de a slăbi atât de mult, dar și despre regulile de nutriție de la care nu se abate, pentru a menține rezultatul obținut în urma unui efort susținut de doi ani. Monica nu ține o dietă strictă, dar se ghidează după câteva reguli de bun simț, după cum a explicat:

E opțiunea mea să nu mănânc pâine, paste, cartofi. Mazăre nu mănânc pentru că mă balonează. Consum salată de varză albă, varza gătită călită nu-mi face bine. Am renunțat la dulciuri, normal. Urmez câteva reguli pe care mi le-a insuflat extraordinar de bine nutriționista mea, știu foarte clar când și ce să mănânc.

Știu că masa de seară trebuie să fie cât mai puțin consistentă, drept pentru care, dacă seara mănânci un castron imens cu salată verde, ardei gras, puțină ceapă, puțin usturoi, puțină rucola și adaugi un ou fiert peste, e perfect.

Lumea spune că nu mai mănânc nimic, că mi-am tăiat stomacul. Nu! Când îmi e foame, mănânc. (…) Anul ăsta pe 1 octombrie se fac doi ani de când am început schimbarea, operația la coloană a avut loc în urmă cu doi ani, pe 6 iulie. Eu până acum am slăbit pentru că au vrut alții, că fluctuații de greutate am mai avut. Ei, de data asta am slăbit pentru că am vrut eu‘, a dezvăluit Monica pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton